Libnet.ro
UNICEF

05:45

Izvorul cu leac al lui Arsenie Boca din padure. Zeci de kilograme de monede au fost lasate multumire in locul ascuns

Adevărul Adevărul,
Izvorul cu leac al lui Arsenie Boca din padure. Zeci de kilograme de monede au fost lasate multumire in locul ascuns

Zeci de kilograme de monede s-au adunat la un izvor din padure, aflat in vecinatatea locului nasterii si al copilariei lui Arsenie Boca. Oamenii din sat sustin ca apele izvorului sunt tamaduitoare, multumesc pentru ele si adauga ca in ultimii ani nimeni nu a indraznit sa ia vreun ban lasat de cei care se aprovizioneaza din izvor. continuă pe Adevărul

Miting de amploare in Piata Rosie din Moscova: Zeci de mii de oameni au iesit in strada (FOTO)

Un miting de amploare are loc joi dupa-amiaza in Piata Rosie din Moscova. Zeci de mii de rusi au iesit in strada pentru a isi arata sustinerea cu victimele atacului terorist de luni de la.

Top 10 locuri bantuite din Romania: cum a ajuns manastirea lui Arsenie Boca faimoasa pentru fenomenele stranii

Numeroase monumente istorice din Romania au inspirat legende intunecate, despre strigoi si stafii care bantuie asezarile noaptea. in unele cazuri, povestile sumbre despre fantomele locurilor au devenit cunoscute intreaga lume.

Faze tari:Fetita asta a fost crescuta de maimute; Se pregatesc inca trei echipe Rapid, pe langa cele doua deja existente; Sumele uriase cerute pentru sambure si un pix sfintit la mormantul lui Arsenie Boca pentru ca poarta noroc la examen

Arestat dupa ce a divortat de nevasta printr-o carte postala. Un barbat musulman din India a fost arestat de politia locala pentru hartuire si pentru faptul ca a divortat de cea de-a doua sotie a lui prin intermediul unei carti postale. Mohammed Haneef 38 de ani) a. Curtea Suprema din Italia considera prajitul excesiv al pestelul o infractiune. Sanctiunea primita de un cuplu. O fi gatitul o patima nationala in Italia, dar cei care fac sosuri din cale-afara de aromate, ori prajesc peste in nestire sunt buni de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )