Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jaf armat la o banca din Bistrita. Consiliul Judetean l-ar putea recompensa pe politistul ranit in timpul misiunii de prindere a autorului

România Liberă România Liberă,
Jaf armat la o banca din Bistrita. Consiliul Judetean l-ar putea recompensa pe politistul ranit in timpul misiunii de prindere a autorului

Un politist bistritean ar putea fi recompensat de Consiliul Judetean CJ) Bistrita-Nasaud, pentru implicarea sa in misiunea de capturare a autorului jafului care a avut loc, saptamana trecuta, la o banca din oras. in timpul actiunii, politistul Paul Andreica a fost ranit. continuă pe România Liberă

Jaf armat la o banca din Bistrita. Pe numele atacatorului va fi emis un mandat de arestare in lipsa

Un mandat de arestare in lipsa va fi emis pe numele barbatului care a jefuit, martea trecuta, o banca din Bistrita. Anchetatorii au redus cercul de suspecti la o singura persoana, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, Alexandra Veresezan.

Autorul jafului de la o banca din Bistrita a fost arestat pentru 30 de zile (VIDEO)

Autorul jafului de la o unitate bancara din Bistrita a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informeaza B1 TV. Barbatul a intrat in banca inarmat cu un pistol si a constrans doua.

Jaf armat la Bistrita. Politistul ranit in misiune ar putea fi recompensat. Suspectul este ARESTAT pentru 30 de zile

Autorul jafului de la unitatea bancara din Bistrita, produs in data de 5 iulie, care ulterior a impuscat un politist in timpul actiunii de capturare, a primit miercuri seara mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Revolta la penitenciarul din Bistrita. Detinutii lovesc zidurile cu sticle si banci si au spart geamurile cladirii (VIDEO)

Inca o revolta a detinutilor a izbucnit, de data aceasta la penitenciarul din Bistrita. Jurnalistii de la bistriteanul. ro scriu ca puscariasii au ajuns chiar sa sparga geamurile cladirii, urla,.

Sase demisii din Consiliul Judetean Caras-Severin

Prima sedinta ordinara a Consiliului Judetean Caras-Severin, care este programata pentru vineri, va aduce si primele cinci demisii din acest for. Pe ordinea de zi se afla proiecte de hotarari cu privire la incetarea mandatelor a sase consilieri judeteni.

Cel mai frumos palat al Calarasiului, piesa de rezistenta a centrului civic. Cladirea de patrimoniu, aflata in ruina, va fi preluata de Consiliul Judetean

Una dintre cele mai pretioase cladiri de patrimoniu din Calarasi va intra intr-un amplu proiect de modernizare urbana a centrului civic. Noul presedinte al Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, a anuntat ca demersurile pentru preluarea Palatului Prefecturii sunt in grafic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2181 seconds )