Libnet.ro
UNICEF

05:45

Autorul jafului de la o banca din Bistrita a fost arestat pentru 30 de zile (VIDEO)

B1 B1,
Autorul jafului de la o banca din Bistrita a fost arestat pentru 30 de zile (VIDEO)

Autorul jafului de la o unitate bancara din Bistrita a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informeaza B1 TV. Barbatul a intrat in banca inarmat cu un pistol si a constrans doua. continuă pe B1

Jaf armat la o banca din Bistrita. Pe numele atacatorului va fi emis un mandat de arestare in lipsa

Un mandat de arestare in lipsa va fi emis pe numele barbatului care a jefuit, martea trecuta, o banca din Bistrita. Anchetatorii au redus cercul de suspecti la o singura persoana, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, Alexandra Veresezan.

Autorul jafului de la Bistrita, retinut de politisti dupa schimburi de focuri

Autorul jafului de la Bistrita a fost retinut marti, in urma unui schimb de focuri, unul dintre politisti fiind ranit la brat si transportat la spital.

Jaf armat la o banca din Bistrita. Consiliul Judetean l-ar putea recompensa pe politistul ranit in timpul misiunii de prindere a autorului

Un politist bistritean ar putea fi recompensat de Consiliul Judetean CJ) Bistrita-Nasaud, pentru implicarea sa in misiunea de capturare a autorului jafului care a avut loc, saptamana trecuta, la o banca din oras. in timpul actiunii, politistul Paul Andreica a fost ranit.

Tragedie in Muntii Apuseni: O femeie a murit dupa ce a atins un gard electric. Proprietarul a fost arestat pentru omor

O femeie si-a pierdut viata dupa ce a atins un gard electric, decedand pe loc. Vinovat de aceasta tragedie din Poiana Vadului, din Muntii Apuseni, este un barbat de 33 de ani care si-a inconjurat.

O femeie a murit in Apuseni dupa ce a atins un gard conectat la curent electric. Proprietarul a fost arestat pentru omor

Un tanar de 33 de ani a fost arestat marti pentru omor. Si-a inconjurat gradina din spatele locuintei cu un gard conectat la curent, pentru a-si proteja proprietatea de animale, a plecat de acasa, iar o femeie care a atins imprejmuirea s-a curentat si a murit pe loc. Tragedia s-a produs la Poiana Vadului, in Muntii Apuseni.

Schimb de focuri la Bistrita. Autorul jafului de la banca a fost CAPTURAT. Un politist a fost iMPUSCAT in brat

Autorul jafului de o filiala Raiffeisen Bank din orasul Bistrita a fost capturat.

Stare de asediu in Bistrita. Autorul jafului din banca, prins cu focuri de arma

Stare de asediu in Bistrita. Autorul jafului armat din banca a fost retinut de politisti. in timpul interventiei a avut loc un schimb de focuri de arma intre autor si politisti. Unul din.

Autorul jafului de la Bistrita, retinut de politisti dupa schimburi de focuri

Autorul jafului armat comis in urma cu o saptamana la o unitate bancara din Bistrita a fost retinut, marti dupa-amiaza, in urma unei descinderi a politistilor in cartierul Subcetate din municipiu, aflat la doar cateva strazi distanta de banca unde a fost comisa talharia, relateaza Agerpres.

Comisarul-sef Paul Andreica, impuscat marti de jefuitorul bancii din Bistrita, a fost operat si se simte bine. Viata i-a fost pusa in pericol, spun anchetatorii

Comisarul-sef Paul Andreica, seful Serviciului Investigatii Criminale din cadrul IPJ Bistrita-Nasaud a fost operat la o clinica de specialitate din Targu Mures si se simte bine. Acesta a fost impuscat marti de Dorin Sima, autorul jafului de saptamana trecuta de la Bistrita, chiar in timpul actiunii de prindere.

Jaf armat la Bistrita. Politistul ranit in misiune ar putea fi recompensat. Suspectul este ARESTAT pentru 30 de zile

Autorul jafului de la unitatea bancara din Bistrita, produs in data de 5 iulie, care ulterior a impuscat un politist in timpul actiunii de capturare, a primit miercuri seara mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )