Libnet.ro
UNICEF

11:00

Jaf armat intr-un restaurant McDonalds din Franta. Cine se afla in acel moment printre clientii localului

B1 B1,
Jaf armat intr-un restaurant McDonalds din Franta. Cine se afla in acel moment printre clientii localului

Un jaf armat planuit intr-un restaurant McDonald's din estul Frantei a fost intrerupt de 11 politisti, care erau imbracati in civili. Fiind in acel moment clienti ai. continuă pe B1

JAF armat asupra unui restaurant in care se aflau jandarmi de elita. Cum s-a finalizat actiunea

Planul unui jaf armat intr-un restaurant McDonalds din estul Frantei a fost dat peste cap, duminica, de prezenta printre clientii de la mese, in civil, a mai multor membri ai unei forte de elita.

Ce pagube au facute cele mai grave inundatii din Franta din ultimii 30 de ani

Costul celor mai grave inundatii din Franta din ultimele trei decenii ar putea ajunge la doua miliarde de euro, asiguratorii francezi estimand ca vor primi cereri de despagubiri in valoare de sute de milioane de euro, transmit Euronews si France 24, citate de Agerpres.

Atmosfera de senzatie pentru Romania: Tricolorii sustinuti de suporteri la primul antrenament din Franta (VIDEO)

Nationala Romaniei a ajuns in Franta, unde se pregateste pentru debutul la Campionatul European. Tricolorii au efectuat duminica primul antrenament in satul unde au fost cazati, acestia.

Un nou bilant al inundatiilor din Franta

Patru persoane au murit si alte 24 au fost ranite de la inceputul inundatiilor in Franta, a anuntat sambata premierul francez, Manuel Valls, indicand o crestere fata de numarului precedent de doua victime, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Un tribunal din Franta a impus unui primar sa autorizeze o MOSCHEE finantata de Arabia Saudita

Tribunalul administrativ din Nisa i-a ordonat luni primarului acestui oras sa autorizeze in termen de cel mult cinci zile deschiderea unei moschei finantate de Arabia Saudita, demers caruia edilul s-a opus pana in prezent cu indarjire.

Echipa nationala de fotbal a Romaniei are INTERZIS la alcool pe tot parcursul cantonamentului din Franta. Ce a decis Iordanescu

Anghel Iordanescu, antrenorul echipei nationale a Romaniei de fotbal, a dat ordin sa dispara toate baturile alcoolice din mini-barurile aflate in camerele fotbalistilor romani din hotelul de lux.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )