Libnet.ro
UNICEF

18:30

James Comey, directorul FBI: Popularitatea grupului Stat Islamic este in crestere

România Liberă România Liberă,
James Comey, directorul FBI: Popularitatea grupului Stat Islamic este in crestere

James Comey, directorul FBI: Grupul Stat Islamic este determinat sa terorizeze, sa atraga membri si atentie publica, dupa cum a demonstrat prin difuzarea pe site-uri de socializare a inregistrarilor cu decapitarea jurnalistilor americani James Foley si Steven Sotloff . continuă pe România Liberă

Este necesara o reactie militara contra organizatiei teroriste Stat Islamic, sustine Rasmussen

Teroristii grupului Stat Islamic sunt violent antioccidentali, astfel ca este necesara o reactie militara pentru invingerea acestei organizatii, afirma Anders Fogh Rasmussen, secretarul general in exercitiu.

Rusia va contribui la efortul militar international impotriva grupului terorist Stat Islamic

Rusia va avea propria contributie la efortul militar international impotriva grupului terorist sunnit Stat Islamic SI), a anuntat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov. Vom avea o contributie la acest ef.

Chuck Hagel: Statele Unite sunt in razboi cu grupul terorist Stat Islamic

Statele Unite sunt in razboi cu grupul terorist sunnit Stat Islamic, afirma secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, citat de MEDIAFAX. Suntem in razboi cu grupul terorist Stat Islamic in.

Seful Pentagonului: Statele Unite sunt in razboi cu grupul terorist Stat Islamic

Statele Unite sunt in razboi cu grupul terorist sunnit Stat Islamic, afirma secretarul american al Apararii, Chuck Hagel. Suntem in razboi cu grupul terorist Stat Islamic in Irak si Levant, asa cum suntem si .

American acuzat pentru colaborare cu organizatia terorista Stat Islamic

Un barbat din statul american New York a fost inculpat pentru colaborare cu grupul terorist Stat Islamic si pentru complot in vederea uciderii de militari americani, potrivit MEDIAFAX. Mufid.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )