Libnet.ro
UNICEF

20:30

James Miller, la Deveselu: Pentru SUA, Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere parteneri

B1 B1,
James Miller, la Deveselu: Pentru SUA, Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere parteneri

Aflat la Deveselu unde incep lucrarile pentru scutul antiracheta, James Miller, adjunctul secretarului Statelor Unite pentru politica de aparare, a afirmat ca Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere. continuă pe B1

James Miller, la Deveselu: Pentru SUA, Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere parteneri (VIDEO)

Aflat la Deveselu unde incep lucrarile pentru scutul antiracheta, James Miller, adjunctul secretarului Statelor Unite pentru politica de aparare, a afirmat ca Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere.

James Miller: Pentru SUA, Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere parteneri.

James Miller, adjunctul secretarului Statelor Unite pentru politica de aparare, a declarat luni la Deveselu, ca Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere parteneri ai SUA. Citeste si: Au inceput lucrarile de constructie la scutul antiracheta de la Deveselu Participam la un nou inceput, la propriu si la figurat. Lucrarile de constructie marcheza inceputul unei noi etape pentru relatiile dintre Statele Unite si Romania si pentru NATO. S-au facut eforturi foarte mari pentru a ajunge .

Bogdan Aurescu, pentru HotNews.ro: Nu se vor face teste cu rachete de interceptare la Deveselu. Prezenta SUA in Romania demonstreaza ca suntem un stat credibil

Prezenta de durata a Statelor Unite ale Americii in Romania demonstreaza ca tara noastra este un stat credibil, a declarat luni secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, prezent la inaugurarea lucrarilor la Scutul american antiracheta de la Deveselu, care a precizat ca in acest sit nu se va efectua niciun test cu rachete de interceptare.

Lucrarile la Scutul american antiracheta de la Deveselu, inaugurate luni/ Adjunctul secretarului Apararii al SUA: Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere si mai capabili parteneri ai SUA/ Traian Basescu: Sentimentul meu e acela al datoriei imp

Luni, la Baza Militara Deveselu judetul Olt), incepand cu ora 12. 00, are loc ceremonia oficiala de marcare a inceperii lucrarilor principale de constructie la componenta din Romania a scutului antiracheta. La ceremonie participa presedintele Traian Basescu, secretarul de stat MAE Bogdan Aurescu, numarul 2 din NATO si numarul 2 din Pentagon, precum si ministrul Apararii, Mircea Dusa. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile presedintelui si va tine la curent cu principalele momente ale ceremonieiUPDATE 12. 53 Oficialii inaugureaza simbolic inceperea lucrarilor, cu lopeti. Ceremonia s-a incheiat. 45 Vorbeste Traian Basescu. Intra in articol pt principalele declaratii 12. 42 Vorbeste Alexander Vershbow, Secretar General Adjunct NATO. 35 Vorbeste ministrul Aparari Mircea Dusa: Aceasta facilitate confera securitate nu numai Romaniaiei ci si tarilor din zona si zonei, pentru ca Romania este o granita NATO. Ministrul nu se intrerupe din daclaratii pt traducere. 26 Vorbeste James Miller, adjunctul secretarului Apararii al SUA pentru politica de aparare: Pentru SUA, Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere si mai capabili parteneri.

VIDEO Lucrarile la Scutul american antiracheta de la Deveselu au fost inaugurate luni. Adjunctul secretarului Apararii al SUA: Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere si mai capabili parteneri ai SUA / Traian Basescu: Sentimentul meu e acela a

Luni, la Baza Militara Deveselu judetul Olt) a avut loc ceremonia oficiala de marcare a inceperii lucrarilor principale de constructie la componenta din Romania a scutului antiracheta. Traian Basescu a declarat ca evenimentul semnifica increderea aliatilor nostri in Romania, in timp ce James Miller, adjunctului secretarului apararii al SUA, a spus caangajamentul SUA pentru scutul european antiracheta este neabatut, iar Romania s-a transformat intr-unul dintre cei mai de incredere si mai capabili parteneri. La rindul sau, Alexander Vershbow, Secretar General Adjunct NATO, a spus ca amenintarile balistice la adresa NATO sunt reale si in crestere. Bogdan Aurescu a declarat pentru HotNews. ro ca ceremonia de la Deveselu arata ca suntem un stat predictibil, care va ramine pe termen lung in comunitatea democratica de valori. Ceremonia de luni marcheaza practic inceperea amenajarii bazei pentru a primi rachetele interceptoare, care vor deveni operationale din 2015.

INTERVIU Bogdan Aurescu: Prezenta SUA in Romania demonstreaza ca suntem un stat predictibil, care va ramine pe termen lung in comunitatea democratica de valori

Prezenta de durata a SUA in Romania demonstreaza ca suntem un stat predictibil, care va ramine pe termen lung in comunitatea democratica de valori, a declarat luni secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu. Aurescu, care a condus negocierile cu SUA, a fost prezent luni la inaugurarea lucrarilor la Scutul american antiracheta de la Deveselu, si a spus ca momentul reconfirma atasamentul SUA fata de securitatea europeana, intr-o perioada in care deseori s-a spus ca SUA incep sa fie din ce in ce mai interesate de afacerile asiatice. Aurescu a mai spus ca la Deveselu nu se vor face teste cu rachetele anti-balistice.

VIDEO Lucrarile la Scutul american antiracheta de la Deveselu au fost inaugurate luni. Adjunctul secretarului Apararii al SUA: Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere si mai capabili parteneri ai SUA/ Traian Basescu: Sentimentul meu e acela al

Luni, la Baza Militara Deveselu judetul Olt), incepand cu ora 12. 00, a avut loc ceremonia oficiala de marcare a inceperii lucrarilor principale de constructie la componenta din Romania a scutului antiracheta. La ceremonie au participat presedintele Traian Basescu, secretarul de stat MAE Bogdan Aurescu, numarul 2 din NATO si numarul 2 din Pentagon, precum si ministrul Apararii, Mircea Dusa. A absentat premierul Victor Ponta. Secretarul de stat Bogdan Aurescu, seful echipei de negociere cu SUA, a declarat pentru HotNews. ro ca in 2015 vor fi testate echipamentele de la baza din Deveselu, dar nu vor fi efectuate teste cu interceptorii. Aurescu a mai spus ca ceremonia de astazi demonstreaza definitiv inscrierea Romaniei pe orbita valorilor pro-occidentale.

John Kerry: Cel mai mare pericol pentru SUA sunt problemele interne

Cel mai mare pericol pentru Statele Unite sunt problemele interne, a declarat, ieri, secretarul de Stat american John Kerry, care a pledat pentru faptul ca blocarea activitatii institutiilor federale sa nu se mai repete vreodata.

LOVITURA pentru SUA din partea Europei. Ce au decis cele mai puternice tari din UE

Franta si Germania vor initia convorbiri cu Statele Unite pentru a pune capat, definitiv, spionarii liderilor europeni de catre serviciile americane de informatii. Decizia a fost luata dupa ce ziarul britanic Th.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )