Libnet.ro
UNICEF

08:00

Jarmila Gajdosova, viitoarea adversara a Simonei Halep: Voi juca asa cum am facut-o cu Dulgheru

Hotnews Hotnews,
 Jarmila Gajdosova, viitoarea adversara a Simonei Halep: Voi juca asa cum am facut-o cu Dulgheru

Jarmila Gajdosova locul 62 WTA, din Australia), a declarat, luni, dupa ce s-a calificat in turul doi la Australian Open, ca impotriva Simonei Halep va incerca sa joace la fel cum a facut-o impotriva Alexandrei Dulgheru. continuă pe Hotnews

Jarmila Gajdosova, viitoarea adversara a Simonei Halep: Voi juca asa cum am facut-o cu Dulgheru

Jucatoarea de tenis Jarmila Gajdosova 62 WTA, Australia), a declarat, luni, dupa ce s-a calificat in turul doi la Australian Open, ca impotriva Simonei Halep va incerca sa evolueze la fel cum a facut-o .

Australian Open 2015: adversara Simonei Halep a avut boala sarutului

In urmatorul meci de la Australian Open 2015, programat miercuri dimineata, Simona Halep o va intalni pe Jarmila Gajdosova, jucatoare australiana clasata pe locul 62 mondial.

Adversara Simonei Halep in primul tur la Australian Open, finalista la Bucuresti in 2014

Simona Halep, locul 3 WTA si al treilea cap de serie al competitiei, va juca, in primul tur al Astralian Open, impotriva italiencei Karin Knapp, numarul 51 mondial. Pe tabloul principal competitiei se mai afla inca patru jucatoare din Romania.

Australian Open 2015. Cine esteJarmilla Gajdosova, jucatoare pe care Halep o va intalni in turul 2 la Melbourne

Australianca Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, s-a calificat in turul secund la Australian Open, dupa ce a invins-o in turul inaugural, scor 6-3, 6-4, pe Alexandra Dulgheru, locul 87 WTA. in turul urmator, Gajdosova va fi adversara Simonei Halep.

Site-ul WTA: Problemele Simonei Halep sunt inaltimea, forta si psihicul

Site-ul WTA i-a dedicat un nou material Simonei Halep, sportiva pe care o lauda pentru ascensiunea fulminanta din ultimul an de zile. In acelasi timp insa, jucatoarea din Romania are si puncte slabe, acestea fiind vizibile odata cu atingerea primelor locuri din clasamentul mondial. Simona Halep are probleme din cauza inaltimii si a fortei, dar si a psihicului, se precizeaza pe site-ul WTA.

Australian Open 2015: s-a facut partie in fata Simonei Halep. Ana Ivanovici, facuta pachet si trimisa acasa

Din drumul Simonei Halep spre semifinalele Australian Open au disparut, inca din prima runda, doua dintre cele mai periculoase adversare. Cum arata traseul numarului 3 mondial spre careul de asi.

UPDATE Australian Open: Cutremur pe partea Simonei Halep

Jumatatea de tabloul de la Australian Open a Simonei Halep a suferit luni dimineata un cutremur major. Patru nume importante au fost eliminate.

Australian Open: Cutremur pe partea Simonei Halep

Jumatatea de tabloul de la Australian Open a Simonei Halep a suferit luni dimineata un cutremur major. Trei nume importante au fost eliminate.

Site-ul WTA: Problemele Simonei Halep sunt inaltimea, forta si psihicul

Site-ul WTA i-a dedicat un nou material Simonei Halep, sportiva pe care o lauda pentru ascensiunea fulminanta din ultimul an de zile, insa, in acelasi timp insa, scrie ca jucatoarea din Romania are si puncte slabe, acestea fiind vizibile odata cu atingerea primelor locuri din clasamentul mondial.

Cum arata tabloul si traseul Simonei Halep la Australian Open: promitator

Ne intoarcem la sfertul Simonei. Sintagma sfertul Simonei suna bine, e folosita la scara larga de presa straina, ca pe o forma indirecta de a identifica una dintre favoritele turneului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )