Libnet.ro
UNICEF

11:15

Jay Z poate pierde 20 de milioane de dolari din cauza propriului parfum!

ADPM ADPM,
Jay Z poate pierde 20 de milioane de dolari din cauza propriului parfum!

Jay Z si Parlux Fragrances au lansat impreuna pe piata, in anul 2013, parfumul Jay Z Gold, care insa nu a avut succesul scontat pentru ca artistul nu si-a indeplinit obligatiile contractuale de promovare a produsului. Compania cere acum daune in valoare de 20 de milioane de dolari. continuă pe ADPM

Autoritatea Navala Romana: Traficul naval, restrictionat din cauza acumularilor de gheata

Traficul naval in mai multe porturi de pe Dunare, aflate in judetul Constanta, precum si pe caile navigabile ale Canalului Poarta Alba - Midia Navodari, a fost restrictionat de Autoritatea Navala Romana ANR), din cauza acumularilor mari de gheata.

Romania TV - amendata din cauza emisiunilor in care s-a spus ca Regele Mihai a murit

CNA a decis, marti, sa amendeze Romania TV cu 25. 000 de lei, din cauza mai multor emisiuni in care au fost facut afirmatii false.

Pericol pe strada. Ce se intampla in Bucuresti din cauza temperaturilor in crestere

Atentie cand mergeti pe strada si unde va parcati masina! Din cauza temperaturilor in crestere, au inceput sa pice sloiuri de pe stresini, burlane, acoperisuri, terase. Un incident de acest el a fost.

Somaj tehnic la uzina Renault Algeria din cauza intarzierilor la livrarea pieselor din Romania

Echipele de montaj ale unei uzine Renault din Algeria sunt in somaj tehnic de cateva zile in contextul in care livrarile de elemente componente au intarzieri din cauza viscolului care a afectat partea de sud a Romaniei, afirma surse citate de site-ul.

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata in SUA, din cauza furtunii de zapada Jonas

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata din cauza furtunii de zapada Jonas care loveste in prezent estul Statelor Unite, au facut cunoscut sambata surse oficiale, potrivit AFP.

Tiraspolul se asteapta la pierderi de milioane de dolari in cazul scumpirii gazului rusesc

Administratia ilegala de la Tiraspol estimeaza ca pierderile economice suportate de regiune din cauza deciziei Kievului de a majora tariful la tranzitarea gazului rusesc ar putea ajunge in acest an la 16,5 milioane de dolari.

Sony preia Altair Semiconductor pe 212 milioane dolari

Producatorul japonez de electronice Sony Corp. cumpara fabricantul israelian de cipuri Altair Semiconductor pe 212 milioane de dolari, accelerandu-si investitiile in tehnologie, dupa ce vanzarile de senzori pentru aparate foto i-au redresat afacerile in ultimii ani.

Romania la un pas sa fie condamnata de CEDO din cauza DNA

Un nou caz care risca sa devina unul pilot ameninta Romania cu o apropiata condamnare la CEDO de la Strasbourg pentru incalcarea dreptului la viata privata, constand in divulgarea in presa a convorbirilor dintre omul de.

MAE: 116 zboruri de pe doua aeroporturi din Istanbul, anulate din cauza vremii

Companiile aeriene Turkish Airlines, Pegasus si Onur Air au anulat, marti, 116 zboruri interne si externe, pe doua aeroporturi internationale din Istanbul, din cauza conditiilor atmosferice dificile.

Universitate din Suedia, inchisa luni din cauza unei amenintari anonime privind un masacru iminent

Universitatea Orebro din centrul Suediei va fi inchisa luni din cauza unei amenintari anonime potrivit careia ar urma sa aiba loc un masacru. O amenintare care vizeaza universitatea a fost facuta prin aplicatia Jodel o aplicatie pentru telefoane mobile - n. red. Am decis, dupa consultari cu politistii, ca universitatea sa ramana inchisa luni, au anuntat reprezentantii acesteia, pe site-ul universitatii, informeaza AFP.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2612 seconds )