Libnet.ro
UNICEF

07:15

Romania la un pas sa fie condamnata de CEDO din cauza DNA

Antena3 Antena3,
Romania la un pas sa fie condamnata de CEDO din cauza DNA

Un nou caz care risca sa devina unul pilot ameninta Romania cu o apropiata condamnare la CEDO de la Strasbourg pentru incalcarea dreptului la viata privata, constand in divulgarea in presa a convorbirilor dintre omul de. continuă pe Antena3

Efectele viscolului din Romania: Somaj tehnic la uzina Renault Algeria din cauza intarzierilor la livrarea pieselor de la Dacia

Echipele de montaj ale unei uzine Renault din Algeria sunt in somaj tehnic de cateva zile in contextul in care livrarile de elemente componente au intarzieri din cauza viscolului care a afectat partea de sud a Romaniei.

Somaj tehnic la uzina Renault Algeria din cauza intarzierilor la livrarea pieselor din Romania

Echipele de montaj ale unei uzine Renault din Algeria sunt in somaj tehnic de cateva zile in contextul in care livrarile de elemente componente au intarzieri din cauza viscolului care a afectat partea de sud a Romaniei, afirma surse citate de site-ul.

Relatiile comerciale romano-ruse au scazut din cauza lipsei de interes a clasei politice

Relatiile comerciale si cooperarea economica a Romaniei cu Rusia si fostele tari ex-sovietice de 26 de ani incoace, au scazut din cauza lipsei de interes a clasei politice, potrivit lui Gabriel Antoniu Lavrincic, director comercial, Simex - Romania.

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata in SUA, din cauza furtunii de zapada Jonas

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata din cauza furtunii de zapada Jonas care loveste in prezent estul Statelor Unite, au facut cunoscut sambata surse oficiale, potrivit AFP.

Suedia: Un avion al companiei SAS a aterizat de urgenta, din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion de pasageri al companiei SAS de pe ruta Londra-Stockholm a aterizat de urgenta vineri pe aeroportul din Goteborg, pe coasta de vest a Suediei, din cauza unei amenintari cu bomba, a anuntat politia locala, transmite DPA.

CFR a anulat 14 trenuri, din cauza temperaturilor foarte scazute

14 trenuri CFR Calatori au fost anulate, joi, din cauza temperaturilor foarte scazute, care cauzeaza in continuare si intarzieri.

CFR a anulat 14 trenuri din cauza gerului. LISTA trenurilor care nu vor circula astazi

Un numar de 14 trenuri dintre cele 1. 200 ale CFR Calatori au fost anulate joi, din cauza temperaturilor foarte scazute, care cauzeaza in continuare si intarzieri, informeaza compania, potrivit Mediafax. Din.

Consumul de energie electrica a atins un nivel record din cauza gerului

Consumul national de energie electrica a crescut in ultimele zile, din cauza gerului, la niveluri record de peste 9. 400 de MW, potrivit datelor Transelectrica, in conditiile in care, intr-o zi normala de iarna, consumul nu depaseste 9. 000 de MW, anunta Agerpres.

Sapte trenuri anulate an aceasta dimineata, din cauza gerului

Un numar de sapte trenuri erau anulate in aceasta dimineata din cauza temperaturilor foarte scazute, potrivit unui comunicat al CFR Calatori.

Sapte trenuri au fost anulate din cauza gerului

Sapte trenuri au fost anulate joi dimineata din cauza temperaturilor foarte scazute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )