Libnet.ro
UNICEF

23:15

Jean - Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, se intalneste in Romania cu presedintele Iohannis, premierul Grindeanu si sustine un discurs in Parlament

Hotnews Hotnews,
 Jean - Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, se intalneste in Romania cu presedintele Iohannis, premierul Grindeanu si sustine un discurs in Parlament

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, vine in Romania miercuri, 11 iunie. El se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul Sorin-Mihai Grindeanu, si va sustine un discurs in Parlament despre viitorul Europei, potrivit unui comunicat al reprezentantei Comisiei Europene in Romania. continuă pe Hotnews

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, se va intalni, joi, cu presedintele Iohannis si premierul Grindeanu

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker va face, joi, o vizita in Romania. Oficialul european se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Sorin Grindeanu, seful Executivului european urmand sa sustina si un discurs in plenul Parlamentului.

Liviu Dragnea: Voi accepta invitatia presedintelui Iohannis de a participa, joi, la intalnirea cu Jean Claude Juncker

Orice lege care se adopta, se adopta pentru viitor si nu pentru trecut. Discursul presedintelui mi-a transmis o stare optimista. Sper sa avem o intalnire cu presedintele pentru a discuta, propriu-zis, despre viitor. I-am rugat pe toti .

Engleza in pierdere de viteza lenta, dar sigura in Europa: observatie, avertisment sau premonitie oficiala?

Spunea domnul Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, intr-un discurs tinut la Institutul universitar european din Florenta: incet, dar sigur, engleza isi pierde din importanta in Europa. Francezii vor vota duminica si as dori sa inteleaga ce va spun acum despre Europa si despre natiuni.

Engleza, in pierdere de viteza lenta, dar sigura in Europa: observatie, avertisment sau premonitie oficiala?

Spunea domnul Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, intr-un discurs tinut la Institutul universitar european din Florenta: incet, dar sigur, engleza isi pierde din importanta in Europa. Francezii vor vota duminica si as dori sa inteleaga ce va spun acum despre Europa si despre natiuni.

Sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania:UE este ca Dumnezeu: iti da, dar nu-ti baga in traista

Romania este doar o piata de desfacere pentru tarile din vestul UE, Platim mai mult decat obtinem de la UE, Aderarea a dus agricultura la sapa de lemn iata cateva dintre miturile care au circulat in ultimul deceniu in Romania cu privire la neajunsurile tarii dupa aderare. Despre toate acestea, dar si despre avantajele apartenentei la Uniunea Europeana, am discutat cu Angela Cristea, sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania.

Ungaria cere DEMISIA vicepresedintelui olandez al Comisiei Europene, Frans Timmermans

In urma declaratiilor facute de vicepresedintele olandez al Comisiei Europene, Frans Timmermans, prin care acesta a sugerat ca declaratiile premierului ungar Viktor Orban legate de miliardarul George Soros.

Victor Ponta, ironic pe Facebook: O sa merg la Juncker sa vorbeasca cu Iohannis care sa vorbeasca cu Grindeanu sa repare scara rulanta de la Otopeni

Victor Ponta a scris, marti, pe Facebook, ca va vorbi cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, sa le ceara oficialilor romani sa repare scara rulanta de la aeroportul Otopeni, nefunctionala din octombrie, acesta fiind un aspect penibil pentru Romania europeana.

Ponta: O sa vorbesc cu Juncker sa vorbeasca cu Iohannis, care sa vorbeasca cu Grindeanu, care sa vorbeasca cu Ministrul Transporturilor, care sa vorbeasca cu seful lui de cabinet sa repare scara rulanta de la Aeroportul Otopeni

Victor Ponta a transmis ca va vorbi cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, sa le ceara oficialilor romani sa repare scara rulanta de la Aeroportul Otopeni, care nu functioneaza din.

Gorghiu vrea sa protesteze in Parlament, in prezenta lui Juncker, fata de gesturile lui Bacalbasa

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a anuntat, marti, ca intentioneaza sa protesteze joi in cadrul sedintei de plen comun a Parlamentului, la care va participa presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, fata de gesturile deputatului PSD Nicolae Bacalbasa, despre care a spus ca este lipsit de discernamant si de bun simt, relateaza News. ro.

Juncker: Cu Franta avem o anume problema, cheltuie prea multi bani unde nu trebuie

Cheltuielile mari ale statului francez sunt o problema, a spus luni presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, potrivit Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )