Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jean Padureanu a fost inmormantat, in prezenta a aproximativ 2.000 de persoane

Adevărul Adevărul,
Jean Padureanu a fost inmormantat, in prezenta a aproximativ 2.000 de persoane

Fostul presedinte al clubului Gloria Bistrita Jean Padureanu a fost inmormantat, duminica, la ceremonie participand aproximativ 2. 000 de persoane, informeaza Timp Online. continuă pe Adevărul

Cine a fost Jean Padureanu, supranumit Lordul, cel mai longeviv presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita

Fostul presedinte al clubului de fotbal, Gloria Bistrita, Jean Padureanu, si fundas dreapta, in anii 1950, al echipei Universitatea Craiova, a incetat din viata la varsta de 80 de ani, pierzand lupta cu o boala necrutatoare.

A murit Jean Padureanu, fostul presedinte al Gloriei Bistrita, cel mai longeviv conducator de club din fotbalul romanesc

Fostul presedinte al Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, cel mai longeviv conducator de club din fotbalul romanesc, poreclit Lordul, a incetat din viata in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 80 de ani, anunta News. ro. In ultima vreme, Padureanu a fost internat la Sectia de Oncologie al Spitalului Judetean Bistrita, el suferind de un cancer generalizat, care s-a adaugat altor boli pe care le-a purtat pe picioare de-a lungul vremii: diabet, probleme cardiace si Alzheimer.

DOLIU iN FOTBALUL ROMANESC: Jean Padureanu s-a stins din viata dupa o lupta apriga cu boala!

Fostul presedinte al Gloriei Bistrita, Jean Padureanu a murit vineri noapte, la varsta de 80 de ani. A fost cel mai longeviv conducator de club din fotbalul romanesc. Potrivit Realitatea. net,.

Jean Padureanu a murit. Cum functiona Cooperativa in fotbalul romanesc

Jean Padureanu a murit la 80 de ani. Numele lui Tata Jean e asociat cu Gloria Bistrita, echipa pe care a dus-o pana in cupele europene dar si in Cooperativa, sistemul de masluire a rezultatelor din Divizia A.

Jean Padureanu a murit. Sunt sarac lipit pamantului, spunea Tata Jean

Jean Padureanu a murit. Fostul presedinte al Gloriei Bistrita avea 80 de ani si suferea de cancer. Era cel mai longeviv presedinte din fotbalul romanesc.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Jean Padureanu va face un tur al stadionului din Bistrita

Sicriul cu trupul neinsufletit al fostului presedinte al Gloriei Jean Padureanu va fi transportat, duminica, la stadionul din Bistrita pentru un un tur al arenei care ii poarta numele, informeaza Timp Online. inmormantarea va avea loc duminica, la ora 13.

Cel mai longeviv presedinte al clubului Gloria Bistrita a incetat din viata. Jean Padureanu s-a luptat, in ultimele luni, cu o boala necrutatoare

Fostul presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita, Jean Padureanu, supranumit Lordul, a murit, vineri noaptea, la varsta de 80 de ani, precizeaza Timp Online.

Jean Padureanu a murit.Fostul presedinte al Gloriei Bistrita suferea de cancer

Fostul presedinte al Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, cel mai longeviv conducator de club din fotbalul romanesc, supranumit Lordul, a murit joi noapte, la varsta de 80 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )