Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jennifer Brady o asteapta pe Simona Halep in semifinale la Dubai

Online Sport Online Sport,
Jennifer Brady o asteapta pe Simona Halep in semifinale la Dubai

Jucatoarea americana Jennifer Brady a furnizat surpriza, joi, in sferturile de finala de la Dubai, turneu de 2. 9 de milioane dolari. continuă pe Online Sport

Ce sanse are Simona Halep la Dubai, la simplu. Cine va fi prima ei adversara din Tunisia

Luni s-au disputat primele meciuri din tabloul principal al turneului de la Dubai, acolo unde Simona Halep e cap de serie numarul 1. Reamintim ca Kim Clijsters a revenit pe teren dupa o pauza de opt ani si nu s-a descurcat rau. De asemenea, Ons Jabeur, sfertfinalista de la Australian Open a invins-o pe Alison Riske .

Surprizele continua la Dubai! Stim pe cine va infrunta Simona Halep in semifinale, daca trece de Sabalenka

Turneul de la Dubai are parte de surprize pe banda rulanta. Garbine Muguruza, a noua favorita a tabloului, s-a oprit, joi, in sferturile intrecerii de categorie Premier, ratand accesul in semifinala ce va fi completata de invingatoarea partidei dintre Simona Halep si Aryna Sabalenka.

WTA Dubai: Simona Halep, in semifinale (3-6, 6-2, 6-2 cu Aryna Sabalenka)

Dupa un prim set in care coordonatele au semanat cu cele de la Adelaide, din urma cu cateva saptamani atunci cand Aryna a castigat), Simona Halep a facut ajustarile necesare. A servit mai aspru, a stat mai aproape de linie, a variat si a plimbat-o pe adversara, obligand-o sa greseasca. A rezultat o victorie 3-6, 6-2, 6-2, dupa o ora si 35 de minute) si o calificare meritata in semifinalele turneului Premier de la Dubai. Urmatoarea adversara: Jennifer Brady.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Dubai

Jucatoarea Simona Halep a obtinut, joi seara, calificarea in semifinalele turneului de la Dubai dupa un nou meci de trei seturi, cu revenire de la 0-1.

Simona Halep, eliminata de la Dubai. Romanca avea planuri mari pentru acest turneu

Desi era intr-o forma de invidiat, din punct de vedere fizic, a participat la turneul de tenis din Dubai, insa fara noroc, fiind eliminata. Sportiva a facut pereche cu nemtoaica Julia Georges. Cele doua au pierdut in fata grupului format din Makoto Ninomiya si Zhaoxuan Yang. Perechea asiatica s-a impus in doua seturi, in mai .

Calificare in semifinalele Dubai Tennis Championships cu ceva emotii pentru Simona Halep. Cu cine va juca urmatorul meci (VIDEO)

Simona Halep locul 2 WTA) a trecut, joi seara, in trei seturi de jucatoarea din Belarus, Aryna Sabalenka locul 13 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-2, intr-un meci din sferturile de finala ale turneului Dubai.

Simona Halep a anvins-o pe tunisianca Ons Jabeur an optimile de la Dubai

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a invins-o foarte greu pe tunisianca Ons Jabeur, cu 1-6, 6-2, 7-6 7) in optimile de finala ale turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de.

Simona Halep a reusit sa o invinga pe Ons Jabeur in optimi la Dubai (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a invins-o foarte greu pe tunisianca Ons Jabeur, cu 1-6, 6-2, 7-6 7), miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2. 670 dolari.

Simona Halep a fost invinsa categoric in primul tur la Dubai, in proba de dublu

Perechea formata din jucatoarea romana de tenis Simona Halep si germanca Julia Goerges a fost invinsa fara drept de apel de cuplul Makoto Ninomiya Japonia)Zhaoxuan Yang China) cu 6-2, 6-1, luni, in prima runda din proba de dublu a turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2. 670 dolari. Ninomiya si Yang s-au impus in doar 51 de minute de joc.

Simona Halep, debut cu stangul la Dubai

Jucatoarea Simona Halep a inceput cu o infrangere aventura din Dubai.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )