Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surprizele continua la Dubai! Stim pe cine va infrunta Simona Halep in semifinale, daca trece de Sabalenka

Adevărul Adevărul,
Surprizele continua la Dubai! Stim pe cine va infrunta Simona Halep in semifinale, daca trece de Sabalenka

Turneul de la Dubai are parte de surprize pe banda rulanta. Garbine Muguruza, a noua favorita a tabloului, s-a oprit, joi, in sferturile intrecerii de categorie Premier, ratand accesul in semifinala ce va fi completata de invingatoarea partidei dintre Simona Halep si Aryna Sabalenka. continuă pe Adevărul

WTA Dubai: Adversara pe care Simona Halep o va intalni in turul doi

Simona Halep a aflat, luni, numele adversarei pe care o va intalni in turul doi al turneului WTA de la Dubai, competitie care face parte din categoria Premier.

Cine transmite la tv meciul de tenis Simona Halep Ons Jabeur. Cand se joaca partida de la Dubai

Simona Halep, locul 2 WTA in acest moment, revine pe teren in Turneul de la Dubai, ce se va desfasura in perioada 17 februarie 29 februarie. Dupa semi-finala pierduta in Australia si dupa micile probleme de sanatate, Simona este decisa sa ajunga cat mai sus in turnelul din Dubai. Cine transmite la tv meciul .

Ce sanse are Simona Halep la Dubai, la simplu. Cine va fi prima ei adversara din Tunisia

Luni s-au disputat primele meciuri din tabloul principal al turneului de la Dubai, acolo unde Simona Halep e cap de serie numarul 1. Reamintim ca Kim Clijsters a revenit pe teren dupa o pauza de opt ani si nu s-a descurcat rau. De asemenea, Ons Jabeur, sfertfinalista de la Australian Open a invins-o pe Alison Riske .

Calificare in semifinalele Dubai Tennis Championships cu ceva emotii pentru Simona Halep. Cu cine va juca urmatorul meci (VIDEO)

Simona Halep locul 2 WTA) a trecut, joi seara, in trei seturi de jucatoarea din Belarus, Aryna Sabalenka locul 13 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-2, intr-un meci din sferturile de finala ale turneului Dubai.

Simona Halep continua parcursul excelent in Dubai

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a eliminat-o, in trei seturi, Arina Sabalenka, in sferturile de finala ale turneului de la Dubai.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele de la Dubai. Cu ce adversara puternica se lupta sportiva mai departe

Dupa un meci greu impotriva jucatoarei Ons Jabeur, Simona a avut de infruntat o alta jucatoare de top in sferturile de finala ale turneului WTA Dubai, este vorba de Aryna Sabalenka. Simona Halep s-a calificat in semifinalele de la Dubai Dupa un meci greu impotriva jucatoarei Ons Jabeur, Simona a avut de infruntat o alta .

Simona Halep, aparitie surpriza la petrecerea jucatoarelor de la Dubai. Fanii o vad rar imbracata asa. Foto

Simona Halep a participat aseara la petrecerea jucatoarelor de la Dubai, lucru care a incantat-o, din ce se poate observa in imagini. Sportiva noastra a ales o rochie diferita de cele pe care le-a mai purtat pana acum la evenimente. Simona Halep, aparitie surpriza la petrecerea jucatoarelor de la Dubai Simona Halep participa in aceasta .

Cand joaca Simona Halep primul meci la simplu, in Dubai. Data si ora partidei cu Ons Jabeur (45 WTA)

Simona Halep, locul 2 WTA in acest moment, revine pe teren in Turneul de la Dubai, ce se va desfasura in perioada 17 februarie 29 februarie. Dupa semi-finala pierduta in Australia si dupa micile probleme de sanatate, Simona este decisa sa ajunga cat mai sus in turnelul din Dubai. Cand joaca Simona Halep primul .

Simona Halep, prima reactie dupa victoria de la Dubai: M-am simtit ca la fotbal

Simona Halep a avut o reactie dupa victoria in fata lui Ons Jabeur. Aceasta a fost, pe cat de sincera, pe atat de amuzanta, cu toate ca epuizarea i se citea pe chip. Simona Halep, prima reactie dupa victoria de la Dubai Se pare ca romanca nu si-a gasit reglajele in startu duelului cu Ons .

Ce decizie a luat Simona Halep in privinta lui Toni Iuruc pentru turneul din Dubai. Sportiva a explicat tot

Simona Halep este intr-o forma de invidiat, drept pentru care a decis sa participe la unul dintre cele mai importante turnee de tenis de la inceputul acestui an, ce va avea loc in Dubai. Ce decizie a luat in privinta partenerului sau, Toni Iuruc? Ce decizie a luat Simona Halep in privinta lui Toni Iuruc .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )