Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jens Stoltenberg a vizitat unitatea NATO de integrare a fortelor din Bucuresti

B1 B1,
Jens Stoltenberg a vizitat unitatea NATO de integrare a fortelor din Bucuresti

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a sosit joi la Bucuresti unde s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis, premierul interimar Gabriel Oprea si ministrul Apararii Mircea Dusa. Tot joi a avut loc si. continuă pe B1

Informatiile oficiale despre Unitatea NATO de Integrare a Fortelor de la Bucuresti: 16 milioane de lei investitie, 42 de militari

Unitatea NATO de Integrare a Fortelor amplasata in Bucuresti este unul dintre centrele de comanda ale aliantei nord-atlantice pe care Romania s-a oferit sa le gazduiasca. Unitatea a fost vizitata astazi de secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, insotit de presedintele Klaus Iohannis, premierul interimar Gabriel Oprea si ministrul Apararii, Mircea Dusa. Oficialii au faut publice primele date despre acest centru.

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, si-a inceput vizita in Romania. Declaratii comune cu Iohannis, de la ora 12.20

Secretarul general al NATO, JensStoltenberg, efectueaza o vizita oficiala in Romania, unde are programate intalniri cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul interimar Gabriel Oprea. Stoltenberg a fost primit de ministrul Apararii, Mircea Dusa.

EXCLUSIV Jens Stoltenberg, Secretarul-General al NATO: Romania va fi o parte importanta din contracararea razboiului hibrid si are rol-cheie in cyber-defence

In interviul acordat Adevarul, Secretarul General al NATO vorbeste despre rolul cheie pe care il joaca Romania in apararea impotriva atacurilor cibernetice, dar si despre participarea armatei romane la pregatirile pe care Aliatii le fac pentru a se proteja de tacticile militare hibride.

Jens Stoltenberg explica rolul comandamentului NATO din Romania

Unitatea NATO de Integrare a Fortelor de la Bucuresti nu va fi una militara, iar cei aproximativ 40 de experti de aici vor juca un rol cheie in planificarea exercitiilor si sprijinirea unei posibile intariri a capacitatilor militare, a declarat, joi, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, vine astazi in vizita oficiala in Romania

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, face, joi, o vizita oficiala in Romania, avand in program intalniri cu presedintele Klaus Iohannis si premierul interimar Gabriel Oprea, precum si o vizita la Unitatea NATO de Integrare a Fortelor.

Secretarul general al NATO, in vizita oficiala in Romania. Jens Stoltenberg, primit de presedintele Iohannis la Cotroceni

30 - Secretarul general al NATO este primit de presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni. 01 - Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, este primit la aceasta ora de premierul interimar.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, viziteaza astazi Romania

ACTUALIZARE 09:09 Stoltenberg a fost primit de ministrul Apararii Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, care joi face o vizita oficiala in Romania, este primit, la ora transmiterii acestei stiri, de catre ministrul Apararii, Mircea Dusa, la sediul Ministerului Apararii.

Jens Stoltenberg: Centrul de comanda de la Bucuresti este un pas important pentru NATO (VIDEO)

Jens Stoltenberg, aflat joi in vizita in Romania, a declarat ca centrul de comanda de la Bucuresti este un pas important pentru NATO, iar tara noastra ramane un partener de nadejde pentru Alianta,.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, se afla in Romania

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, care joi face o vizita oficiala in Romania, este primit, la ora transmiterii acestei stiri, de catre ministrul Apararii, Mircea Dusa, la sediul Ministerului Apararii, informeaza Mediafax .

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, va efectua o vizita oficiala in Romania

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, va face joi o vizita oficiala in cadrul careia se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis si premierul interimar Gabriel Oprea, informeaza B1 TV. Presedintele.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )