Libnet.ro
UNICEF

23:31

Joburi in strainatate pentru romani. Cele mai multe sunt in Spania, Marea Britanie si Germania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Joburi in strainatate pentru romani. Cele mai multe sunt in Spania, Marea Britanie si Germania

Romanii care isi cauta un loc de munca in strainatate au de ales din cele peste 1. 500 de joburi vacante in Spatiul Economic European. Cele mai multe locuri de munca sunt in Spania, Marea Britanie si Germania. continuă pe Wall-Street Ro

AJOFM Ialomita: 5,35%, rata somajului in noiembrie 2018. Cele mai multe persoane fara slujba sunt din mediul rural

La sfarsitul lunii noimebrie 2018, in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita erau inregistrati 5. 063 someri din care 2. 175 femei), rata somajului fiind de 5,35%, cu 0,08% mai mare decat in luna precedenta.

Judetul cu cele mai multe alunecari de teren din tara. Peste 450 de locatii au fost afectate

Valcea ocupa in prezent primul loc pe tara la alunecarile de teren, cu peste 400 de zone afectate, potrivit inspectorului-sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Valcea, lt. col. Dan.

VIDEO Fenomen rar pe raul Strei. Gerul a transformat cele mai involburate ape intr-o intindere de gheata

Gerul din ultimele nopti a acoperit raul Strei, in mai multe locuri, cu un covor de gheata, peste care s-a asternut zapada. Oamenii au facut copci pentru a putea pescui.

Romania: tara in care tot mai multe adolescente devin mame.Cate nasteri s-au inregistrat in cazul fetelor mai mici de 19 ani

Aproape 19. 000 fete cu varsta sub 19 ani au devenit mame in Romania in 2017. Asa arata cele mai recente statistici furnizate de Institutul National de Statistica INS).

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cele mai intalnite greseli de pronuntare

Ana Iorga a vorbit la Pe Cuvantdespre mai multe greseli de pronuntare destul de des intalnite. Gresit. Ce faci, papuse? Are o matuse in.

Hoverboard scooter electric cele mai ieftine 6 modele. Maximum 1.000 de lei

Hoverboard scooter electric a ocupat alaturi de smartphone cele mai inalte pozitii in topul celor mai dorite cadouri de Craciun in 2018. Si cine crede ca aceste scootere electrice sunt prea scumpe pentru a satisface dorintele copiilor mai mari, tinerilor si adultilor se insala.

Ger napraznic si ninsori abundente peste Romania. in nordul tarii sunt cele mai mari zapezi

Ger napraznic si ninsori abundente peste Romania. in nordul tarii sunt cele mai mari zapezi. Iar in Capitala vremea rece a facut si primele accidente. in ultimele 24 de ore, drumarii au intervenit.

Vulnerabilitatile Romaniei, conform raportului anual al CIA. Evaziunea fiscala si conditiile din spitale, printre cele mai importante

Romania e descrisa cu informatii extrem de precise dintr-o gama larga de domenii de la istorie si geografie pana la economie, resurse naturale, comunicatii, transporturi sau problemele legate de traficul international de droguri, in raportul anual pe 2018 The World Factbook, realizat de Central Intelligence Agency CIA). Cele mai interesante date sunt legate de vulnerabilitatile economiei si de rolul Romaniei in transportul heroinei din Asia.

24 IT. Cele mai asteptate telefoane in 2019

Alex Barbu, blogger gadgetandstyle. ro, s-a alaturat emisiunii 24 IT pentru a vorbi despre cele mai asteptate telefoane ale acestui an. Noutatea lasanta de Samsung este un telefon cu ecran pliabil. Este vorba.

Australia: Autoritatile investigheaza mai multe pachete suspecte trimise la consulate

Autoritatile australiene investigheaza mai multe pachete suspecte trmimise la mai multe ambasade si consulate straine din orasele Canberra si Melbourne, au anuntat reprezentantii politiei, citati de BBC.

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )