Libnet.ro
UNICEF

11:15

Jocul pentru mobil care iti transforma casa intr-o scena din filme horror [VIDEO]

Playtech Playtech,
Jocul pentru mobil care iti transforma casa intr-o scena din filme horror [VIDEO]

O noua campanie pe IndieGoGo vrea sa va aduca un nou joc pe mobil pe care probabil nu ar trebui sa-l jucati cand sunteti singuri acasa. Night Terror ar putea fi cel mai infricosator joc care a aparut vreodata pe telefoanele mobile. Acesta este elementul central al unei noi companiide finantare sociala pe cunoscuta platforma [] Jocul pentru mobil care iti transforma casa intr-o scena din filme horror [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

9 carti care iti vor da un restart la job si in viata de zi cu zi

Daca vrei cu adevarat sa schimbi ceva in viata ta, nu vei mai sta pe ganduri si vei incepe chiar acum. Noi te ajutam cu cateva sugestii de carti care sa-ti dea un impuls la job, in viata de zi cu zi si in orice vrei tu sa schimb ceva, pentru ca, nu-i.

Finantari de cate 10.000 de euro si training antreprenorial, pentru romani care vor sa-si deschida o afacere

40 de persoane din regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia vor primi finantari de cate 10. 000 de euro fiecare si indrumare antreprenoriala pentru a-si deshide afaceri, intr-un proiect finantat cu fonduri europene, demarat, miercuri, de OTP Consulting si Universitatea Politehnica Bucuresti.

Condamnare pe viata pentru cei care au atacat-o pe Malala Yousafzai

Zece barbati au fost condamnati joi la inchisoare pe viata, de catre un tribunal antiterorist pakistanez, pentru implicare in tentativa de asasinare a activistei adolescente in domeniul educatiei Malala Yousafzai, laureata a Premiului Nobel pentru Pace, potrivit Mediafax.

Parlamentul European aproba o finantare de 1 miliard de euro pentru initiativa care va reduce somajul in randul tinerilor

Parlamentul European a aprobat miercuri, in cadrul sesiunii sale plenare de la Strasbourg, o finantare de un miliard de euro pentru Initiativa pentru Tineri in 2015, scrie Agerpres. Finantarea are ca scop ajutarea.

Rabla 2015: Ecotichete de 6.500 de euro pentru romanii care vor masini electrice

Statul roman ofera un bonus de 6. 500 de euro celor care tin cont si de mediu si vor sa-si achizitioneze o masina electrica, informeaza Digi24. in acest fel, autoritatile spera sa scape de.

VIDEO HotNews.ro a lansat versiunea 2.5 a aplicatiei pentru iOS care suporta dispozitivele Apple Watch

Noua aplicatie HotNews. ro pentru terminalele mobile produse de Apple suporta acum si dispozitivele Apple Watch. Utilizatorii aplicatiei pot citi cele mai noi titluri publicate pe site-ul hotnews. ro direct pe ceasul de la mana.

Subventii de 20.000 de lei pentru romanii care vor sa-si cumpere masini electrice

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) propune acordarea unei subventii de 20. 000 de lei la cumpararea unui autoturism electric. Reprezentantii Fondului doresc sa deruleze in paralel si o sesiune de finantare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )