Libnet.ro
UNICEF

01:05

9 carti care iti vor da un restart la job si in viata de zi cu zi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
9 carti care iti vor da un restart la job si in viata de zi cu zi

Daca vrei cu adevarat sa schimbi ceva in viata ta, nu vei mai sta pe ganduri si vei incepe chiar acum. Noi te ajutam cu cateva sugestii de carti care sa-ti dea un impuls la job, in viata de zi cu zi si in orice vrei tu sa schimb ceva, pentru ca, nu-i. continuă pe Wall-Street Ro

Cealalta realitate: Cum ne vor schimba hologramele viata

Pana nu acum mult timp, ideea de holograma ni se parea demna de filmele SF. De la proiectarea primei holograme tridimensionale, in 1962, dezvoltarea tehnologiei ne-o aduce astazi in masina personala si nu numai. Sunt multe modalitati prin care poti obtine indicatii in masina, dar majoritatea au un punct slab care nu poate fi trecut [] Cealalta realitate: Cum ne vor schimba hologramele viata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Jocul pentru mobil care iti transforma casa intr-o scena din filme horror [VIDEO]

O noua campanie pe IndieGoGo vrea sa va aduca un nou joc pe mobil pe care probabil nu ar trebui sa-l jucati cand sunteti singuri acasa. Night Terror ar putea fi cel mai infricosator joc care a aparut vreodata pe telefoanele mobile. Acesta este elementul central al unei noi companiide finantare sociala pe cunoscuta platforma [] Jocul pentru mobil care iti transforma casa intr-o scena din filme horror [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

GALERIE FOTO VIDEO. T-14, tancul cu care rusii vor sa sperie NATO

In urma cu cateva zile presa rusa prezenta un set de fotografii cu arsenamul militar pe care l-a pregatit presedintele Vladimir Putin pentru parada de 9 mai din Piata Rosie de la Moscova. Ziaristii rusi sustin ca prin fata Kremlinului vor defila militari care vor prezenta si noile arme ale armatei ruse.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )