Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jocurile Olimpice de Tineret: echipajele Romaniei de dublu rame fara carmaci, doua medalii de aur

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Jocurile Olimpice de Tineret: echipajele Romaniei de dublu rame fara carmaci, doua medalii de aur

Echipajele Romaniei de dublu rame fara carmaci, feminin si masculin, au cucerit, miercuri, medaliile de aur la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing. continuă pe Wall-Street Ro

Doua medalii de aur pentru Romania, la Jocurile Olimpice de Tineret

Echipajele Romaniei de dublu rame fara carmaci, feminin si masculin, au cucerit, miercuri, medaliile de aur la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing, China.

Echipajele Romaniei de dublu rame fara carmaci au obtinut doua medalii de aur

Echipajele Romaniei de dublu rame fara carmaci, feminin si masculin, au cucerit medaliile de aur la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing.

Romania a castigat doua medalii de aur in concursul de canotaj din cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret

Echipajele Romaniei de dublu rame fara carmaci, feminin si masculin, au cucerit, miercuri, medaliile de aur la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing. Astfel, bilantul delegatiei Romaniei, care participa cu.

Doua medalii de aur pentru Romania, la canotaj, in cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret

Echipajele Romaniei de dublu rame fara carmaci, atat feminin, cat si masculin, au cucerit aurul olimpic, miercuri, la Nanjing, scrie Mediafax. La feminin, echipajul format din Cristina Popescu si Denisa Tilvescu .

JO Tineret: Romania cucereste doua medalii de aur la dublu rame

Echipajele Romaniei de dublu rame fara carmaci, feminin si masculin, au cucerit, miercuri, medaliile de aur la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing.

Jocurile Olimpice de Tineret: Gimnasta Laura Jurca, locul 7 la individual-compus

Gimnasta Laura Jurca s-a clasat, miercuri, pe locul 7, la individual-compus, la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing, ea fiind calificata si in finale la sarituri, paralele, barna si sol, potrivit.

Stefania Dobre, medalie de argint la judo, la Jocurile Olimpice de Tineret din China

Romania a luat prima medalie la Jocurile Olimpice de Tineret din China. Judoka Stefania Dobre a castigat medalia de argint la categoria 63 kilograme. in finala, Stefania Dobre a fost invinsa de unguroaica.

Gimnasta Laura Jurca s-a calificat in toate cele cinci finale la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing

Romanca Laura Jurca s-a calificat, luni, in toate cele cinci finale la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing. Astfel, romanca de 15 ani urmeaza sa ia startul la individual-compus, sarituri, paralele, .

Au inceput Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Nanjing

Componentii echipei Romaniei au asistat, alaturi de alti peste 3500 de tineri sportivi din 204 tari, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice pentru Tineret de la Nanjing, in prezenta presedintelui.

Viitor promitator pentru gimnastica romaneasca: Laura Jurca poate castiga cinci medalii la Jocurile Olimpice ale Tineretului

Gimnasta Laura Jurca s-a calificat in toate cele cinci finale la gimnastica artistica, in cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret, competitia aflata in plina desfasurare la Nanjing China).

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )