Libnet.ro
UNICEF

01:05

John Kerry, criticat dur de Israel. NU iNTELEGE situatia din Orientul Mijlociu

România Liberă România Liberă,
John Kerry, criticat dur de Israel. NU iNTELEGE situatia din Orientul Mijlociu

Gilad Erdan, ministrul israelian al Comunicatiilor: Cu tot respectul pe care il am pentru John Kerry si pentru eforturile lui, acesta continua sa atinga noi recorduri in incercarile de intelegere a regiunii noastre si a disputelor si cred ca de aceasta data a batut un nou record. continuă pe România Liberă

John Kerry: Trupele rusesti s-au retras din Ucraina

Trupele Rusiei s-au retras din Ucraina si din zona de frontiera, a declarat, marti, secretarul de stat american John Kerry, dupa o intalnire la Paris cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, informeaza AFP.

John Kerry: Trupele rusesti se retrag din Ucraina

Trupele rusesti se retrag din Ucraina si din zona frontaliera, a afirmat marti secretarul de Stat american, John Kerry. Trupele se retrag. Mai trebuie retras echipamentul greu, iar frontiera urmeaza sa fie.

John Kerry, obligat sa zboare cu o cursa de linie dupa ce i s-a stricat avionul Air Force, la Viena

Secretarul american de Stat John Kerry a fost nevoit sa ia o cursa de linie pentru a se intoarce la Washington, dupa ce avionul sau, din flota oficiala Air Force, s-a stricat.

John Kerry cere relansarea negocierilor de pace israeliano-palestiniene

Secretarul de stat american John Kerry insista asupra relansarii procesului de pace israeliano-palestinian blocat din luna aprilie, despre care sustine ca este solutia in lupta cu extremismul islamic, transmite.

John Kerry si Serghei Lavrov au pus lumea la cale stand pe o banca, intr-un parc din Paris

Seful diplomatiei americane, John Kerry s-a intalnit, marti, cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, la Paris. Cei doi asu stat de vorba mai bine de o jumatate de ora pe o banca din parcul Ambasadei SUA in Franta.

Trupele rusesti se retrag din Ucraina, afirma John Kerry

Seful diplomatiei americane, John Kerry, a afirmat, marti, ca trupele rusesti se retrag din Ucraina, precum si din zona de frontiera. Anuntul a fost facut in cadrul unei intrevederi a secretarului american de Stat cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, potrivit AFP.

John Kerry: Trupele rusesti se retrag din Ucraina

Trupele se retrag. Mai trebuie retras echipamentul greu, iar frontiera urmeaza sa fie monitorizata si securizata, a declarat John Kerry a doua zi dupa ce presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat retragerea trupelor rusesti mobilizate la frontiera cu Ucraina.

John Kerry: Trupele rusesti se retrag din Ucraina

Trupele rusesti se retrag din Ucraina si din zona frontaliera, a afirmat marti secretarul de Stat american, John Kerry, la finalul unei intrevederi avute la Paris cu omologul sau rus, Serghei Lavrov. Trupele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )