Libnet.ro
UNICEF

12:30

Trupele rusesti se retrag din Ucraina, afirma John Kerry

Adevărul Adevărul,
Trupele rusesti se retrag din Ucraina, afirma John Kerry

Seful diplomatiei americane, John Kerry, a afirmat, marti, ca trupele rusesti se retrag din Ucraina, precum si din zona de frontiera. Anuntul a fost facut in cadrul unei intrevederi a secretarului american de Stat cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

John Kerry: Trupele rusesti se retrag din Ucraina

Trupele rusesti se retrag din Ucraina si din zona frontaliera, a afirmat marti secretarul de Stat american, John Kerry. Trupele se retrag. Mai trebuie retras echipamentul greu, iar frontiera urmeaza sa fie.

John Kerry: Trupele rusesti se retrag din Ucraina

Trupele rusesti se retrag din Ucraina si din zona frontaliera, a afirmat marti secretarul de Stat american, John Kerry, la finalul unei intrevederi avute la Paris cu omologul sau rus, Serghei Lavrov. Trupele.

John Kerry: Trupele rusesti se retrag din Ucraina

Trupele se retrag. Mai trebuie retras echipamentul greu, iar frontiera urmeaza sa fie monitorizata si securizata, a declarat John Kerry a doua zi dupa ce presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat retragerea trupelor rusesti mobilizate la frontiera cu Ucraina.

John Kerry: Trupele rusesti s-au retras din Ucraina

Trupele Rusiei s-au retras din Ucraina si din zona de frontiera, a declarat, marti, secretarul de stat american John Kerry, dupa o intalnire la Paris cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, informeaza AFP.

Serghei Lavrov: Criza din Ucraina a destabilizat situatia internationala

Criza din Ucraina a destabilizat grav situatia internationala si consecintele sale vor fi resimtite pe termen lung, a declarat ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, intr-un interviu pentru MGIMO Journal, relateaza RIA Novosti, citat de Mediafax. Criza ucraineana a destabilizat grav situatia internationala si consecintele sale vor fi resimtite pentru o lunga perioada de timp. Astazi este dificil de prezis viitoarele evenimente in lume, dar de un lucru putem fi siguri - viitorul ne rezerva multe surprize, a declarat ministrul rus de Externe.

Stepan Poltorak este noul ministru al apararii din Ucraina

Ucraina are un nou ministru al apararii. Rada Suprema Parlamentul ucrainean) a votat marti in favoarea numirii lui Stepan Poltorak in functia de ministru al apararii, informeaza AFP. Desemnat pentru aceasta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )