Libnet.ro
UNICEF

16:30

John Kerry, plan de miliarde de dolari pentru relansarea economiei palestiniene

Adevărul Adevărul,
John Kerry, plan de miliarde de dolari pentru relansarea economiei palestiniene

John Kerry, secretarul de stat american, a anuntat duminica dupa-amiaza ca, pentru a efectua un plan pentru relansarea economiei Palestinei, este nevoie de o investitie de patru miliarde de dolari. continuă pe Adevărul

John Kerry se va intalni cu omologul sau rus, inaintea unei conferinte internationale privind conflictul sirian

Secretarul de Stat american John Kerry se va intalni cu omologul sau rus Serghei Lavrov, luni, la Paris pentru noi discutii inaintea viitoarei conferinte internationale privind conflictul sirian, a anuntat.

Dupa ce a dat 1,1 miliarde de dolari pentru Tumblr, Yahoo a mai cumparat o firma, de data aceasta de jocuri

Yahoo a mai facut o achizitie. Marissa Mayer pare hotarata sa faca lucruri marete in cadrul companiei. Astfel, astazi Yahoo a cumparat startup-ul din domeniul gaming-ului PlayerScale. Acesta ofera o platforma pentru dezvoltatorii de jocuri, pentru ca titlurile sa poata fi transferate de pe mobil pe desktop si pe alte platforme.

in ce consta un plan alimentar sanatos pentru un copil.

Un plan alimentar sanatos pentru un copil include trei mese principale care sa contina o varietate de alimente. Astfel, potrivit recomandarilor internationale, pentru o alimentatie optima in perioada copilariei carbohidratii ar trebui sa ocupe cea mai mare parte din alimentatia unui copil - aproximativ 54%, urmati de proteine 32%) si lipide 14%). Surse importante de carbohidrati sunt cerealele integrale si produsele derivate painea, pastele, orezul si biscuitii simpli sunt cateva .

Banca Mondiala propune un imprumut de 150 de milioane de dolari pentru a ajuta Iordania in problema refugiatilor sirieni

Banca Mondiala a propus un imprumut de 150 de milioane de dolari pentru a ajuta Iordania cu costurile impuse de venirea a mii de refugiati sirieni care fug de razboiul civil din Siria, informeaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )