Libnet.ro
UNICEF

01:05

John Kerry: Rusia risca deteriorarea profunda a relatiilor cu Statele Unite

Antena3 Antena3,
John Kerry: Rusia risca deteriorarea profunda a relatiilor cu Statele Unite

Secretarul de Stat american, John Kerry, a avertizat sambata seara Moscova ca mobilizarea de trupe ruse in Ucraina ameninta pacea si securitatea in regiune si risca sa aiba un impact profund asupra rela. continuă pe Antena3

John Kerry: Rusia promite ca va respecta integritatea teritoriala a Ucrainei

Rusia promite ca va respecta integritatea teritoriala a Ucrainei, afirma secretarul de Stat american, John Kerry. El a facut aceasta afirmatie dupa conversatia telefonica pe care a avut-o cu ministrul rus de.

UPDATE. John Kerry ameninta Rusia cu excluderea din G8.

Rusia risca sa piarda locul in organizatia statelor puternic industralizate - G8 -, avertizeaza secretarul de Stat american, John Kerry, in contextul operatiunilor militare ruse din Ucraina, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Ucraina a inceput mobilizarea trupelor. In Crimeea sunt deja 15. 000 de militari rusi si doua nave, sustine un oficial ucrainean Daca operatiunile din Ucraina continua, presedintele Vladimir Putin ar putea sa nu mai aiba niciun summit G8 la Soci, ba chiar Rusia ar .

John Kerry ameninta Rusia cu excluderea din G8.

Rusia risca sa piarda locul in organizatia statelor puternic industralizate - G8 -, avertizeaza secretarul de Stat american, John Kerry, in contextul operatiunilor militare ruse din Ucraina, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Ucraina a inceput mobilizarea trupelor. In Crimeea sunt deja 15. 000 de militari rusi si doua nave, sustine un oficial ucrainean Daca operatiunile din Ucraina continua, presedintele Vladimir Putin ar putea sa nu mai aiba niciun summit G8 la Soci, ba chiar Rusia .

John Kerry, secretarul de Stat al SUA: Rusia promite ca va respecta integritatea teritoriala a Ucrainei

Rusia promite ca va respecta integritatea teritoriala a Ucrainei, a anuntat secretarul de Stat american, John Kerry, dupa o conversatie telefonica avuta cu Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, informeaza AFP.

Secretarul de Stat american John Kerry ameninta Rusia cu excluderea din G8

Secretarul de Stat american John Kerry a atras atentia ca Rusia ar putea parasi G8, in contextul operatiunilor militari ruse din Ucraina. Daca operatiunile din Ucraina continua, presedintele Vladimir .

Kerry: Rusia promite ca va respecta integritatea teritoriala a Ucrainei.

SUA a afirmat, joi, ca Rusia s-a angajat sa respecte integritatea teritoriala a Ucrainei si ca Moscova i-a oferit asigurari ca nu se afla in spatele crizei din Crimeea, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Crimeea: Aeroportul din Simferopol este deschis, dar persoane inarmate patruleaza in exterior Secretarul de Stat american, John Kerry, a avut o discutie telefonica joi seara cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, in contextul escaladarii tensiunilor din Crimeea, unde stationeaza flota .

John Kerry se deplaseaza, marti, la Kiev.

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va deplasa marti la Kiev, cu scopul de a-si arata sprijinul pentru autoritatile interimare ucrainene, in contextul in care trupele ruse detin controlul total asupra Crimeei, au anuntat duminica oficiali americani, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Criza din Ucraina. In Crimeea sunt deja 15. 000 de militari rusi si doua nave, sustine un oficial ucrainean. Vezi si pozitia oficiala a Romaniei, exprimata de Traian Basescu Intr-un comunicat, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )