Libnet.ro
UNICEF

21:15

John Kerry: Rusia promite ca va respecta integritatea teritoriala a Ucrainei

B1 B1,
John Kerry: Rusia promite ca va respecta integritatea teritoriala a Ucrainei

Rusia promite ca va respecta integritatea teritoriala a Ucrainei, afirma secretarul de Stat american, John Kerry. El a facut aceasta afirmatie dupa conversatia telefonica pe care a avut-o cu ministrul rus de. continuă pe B1

John Kerry, secretarul de Stat al SUA: Rusia promite ca va respecta integritatea teritoriala a Ucrainei

Rusia promite ca va respecta integritatea teritoriala a Ucrainei, a anuntat secretarul de Stat american, John Kerry, dupa o conversatie telefonica avuta cu Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, informeaza AFP.

Secretarul de Stat american: Rusia va respecta integritatea teritoriala a Ucrainei

Secretarul de Stat american, John Kerry, a afirmat ca Rusia promite ca va respecta integritatea teritoriala a Ucrainei, in urma unei conversatii telefonice purtate astazi cu ministrul rus de Externe, Serghei.

John Kerry: Rusia trebuie sa respecte promisiunea mentinerii integritatii teritoriale a Ucrainei

John Kerry, secretarul de Stat al Statelor Unite, a cerut Rusiei sa respecte promisiunea pastrarii integritatii teritoriale a Ucrainei, in contextul tensiunilor separatiste din Crimeea. Noi spunem clar ca.

Hollande: Putin sa sustina integritatea teritoriala a Ucrainei.

Presedintele francez Francois Hollande l-a indemnat, luni, pe Vladimir Putin, in cadrul unei convorbiri telefonice, sa sustina o tranzitie pasnica in Ucraina si integritatea teritoriala a acestei tari, relateaza AFP, relateaza Mediafax. Citeste si: Presa: Nave rusesti, pe coasta ucraineana a Crimeii Hollande a discutat la telefon cu presedintele rus si a subliniat ca formarea asteptata a unui Guvern de larga reprezentare trebuie sa permita organizarea alegerilor prezidentiale si .

John Kerry: Ucraina nu este campul de lupta intre Rusia si Statele Unite

Conflictul din Ucraina dintre protestatarii proeuropeni si cetatenii rusofili nu reprezinta un camp de lupta intre Est si Vest, a anuntat, marti, secretarul american de Stat John Kerry, precum si omologul sau britanic, William Hague, potrivit AFP.

Coreea de Nord este un loc diabolic. Reactia lui John Kerry, dupa un raport privind crimele comise de regimul de la Phenian

Coreea de Nord este un loc diabolic, a declarat secretarul de Stat al Statelor Unite, John Kerry, dupa un raport al Natiunilor Unite privind crimele comise de regimul de la Phenian. Coreea de Nord este unul.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )