Libnet.ro
UNICEF

05:30

John Kerry: SUA si Rusia vor ca Damascul sa-si evacueze imediat armele chimice

Hotnews Hotnews,
 John Kerry: SUA si Rusia vor ca Damascul sa-si evacueze imediat armele chimice

Secretarul de stat american John Kerry a declarat sambata, la Kinshasa Congo), ca Rusia si Statele Unite s-au pus de acord sa spuna Siriei ca trebuie sa-si evacueze fara intarziere armele chimice pe care le mai detine, transmite AFP. continuă pe Hotnews

John Kerry ar fi refuzat sa vorbeasca la telefon cu Lavrov despre situatia din Ucraina

Secretarul american de Stat, John Kerry, a reprogramat o convorbire telefonica ce era prevazuta vineri cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, dupa ce diplomatia rusa a anuntat ca doreste sa abordeze si subiectul violentelor din Ucraina, informeaza AFP, citat de Mediafax.

John Kerry: Militantii din estul Ucrainei sunt dirijati de Moscova

Secretarul de stat american, John Kerry, a declarat ca serviciile secrete americane dispun de informatii concrete referitoare la negocierile agentilor rusi cu militantii separatisti din estul Ucrainei, anunta.

Secretarul de Stat american John Kerry: Rusia trebuie sa lase Ucraina in pace

America ii cere Rusiei sa lase Ucraina in pace, a transmis secretarul de stat JohnKerry, amenintand ca SUA va apara orice stat membru NATO in cazul in care fie si cea mai mica bucata de teritoriu.

Titus Corlatean a discutat cu John Kerry despre desemnarea unui nou ambasador al SUA la Bucuresti

Necesitatea accelerarii procedurilor pentru desemnarea unui nou ambasador alSUA la Bucuresti a facut obiectul discutiei ministrului roman de Externe, Titus Corlatean, cu secretarul de stat al SUA, John.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )