Libnet.ro
UNICEF

19:00

Joi va avea loc in Bucuresti un protest prin care se cere demisia lui Victor Ponta

Hotnews Hotnews,
 Joi va avea loc in Bucuresti un protest prin care se cere demisia lui Victor Ponta

Pe Facebook se pregateste un protest intitulat Mars pentru egalitate in fata legii si drept la libera exprimare. Ponta - demisia care urmeaza sa aiba loc joi de la ora 19. continuă pe Hotnews

Motiunea de cenzura depusa de PNL a fost citita in plenul Parlamentului: Dezbaterea va avea loc vineri

Senatorul PNL Viorel Badea a citit, luni, in plenul Parlamentului, motiunea de cenzura intitulata Victor Ponta - demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozinca!, dezbaterea.

Aviatia rusa a inceput exercitii tactice in Crimeea care vor avea loc timp de trei zile

Fortele ruse au inceput marti exercitii aviatice tactice in Crimeea, care se vor desfasura pe parcursul a trei zile si care implica elicoptere de lupta ale aviatiei militare, informeaza RIA Novosti, citata.

Ciprian Nica, vicepresedinte al Comisiei Juridice: Audierea finala in cazul premierului Victor Ponta va avea loc luni la ora 16:00

Deputatul PSD Ciprian Nica, vicepresedinte al Comisiei Juridice a afirmat ca, in urma audierii si a consultarii cu premierul Victor Ponta, s-a votat ca audierea finala sa aiba loc luni la ora 16:00,.

Ordonanta prin care se majoreaza salariile personalului din sistemul public sanitar, adoptata de Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat miercuri, ordonanta de urgenta 70/ 2014 privind salarizarea personalului din sistemul public sanitar in anul 2015, care prevede ca incepand cu data de 1 ianuarie salariul de.

Cand minte premierul, cand recunoaste sau cand neaga ca a lucrat cu Dan Sova? DOCUMENTELE prin care Victor Ponta se contrazice singur

Premierul Victor Ponta se contrazice cu propriile documente atunci cand vrea sa demonstreze ca ar fi nevinovat in dosarul care i-a fost deschis de DNA. Seful guvernului a dorit sa arate publicului ca intre avocatii Victor Ponta si Dan Sova nu a existat niciodata o relatie de colaborare profesionala. Liderul PSD a uitat insa ca, in 2007 si 2008, pe vremea cand era deputat, a depus doua declaratii de interese in care a scris cu propria mana tocmai ca este asociat al casei de avocatura Sova si asociatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )