Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jonas Brothers le adreseaza fanilor o scrisoare deschisa! Vezi aici ce marturisesc membrii formatiei!

Devorator Monden Devorator Monden,
Jonas Brothers le adreseaza fanilor o scrisoare deschisa! Vezi aici ce marturisesc membrii formatiei!

Joe, Kevin si Nick au facut publica in aceasta saptamana decizia lor definitiva de a se desparti si de a o lua pe drumuri separate. Membrii Jonas Brothers au fost invitati si in cadrul matinalului Good Morning America pentru a lamuri aceasta situatie, iar acum fratii au postat pe contul lor de Facebook o scrisoare . continuă pe Devorator Monden

Este oficial! Jonas Brothers si-au confirmat destramarea! Ce se va intampla cu albumul V?

Asa cum multi se asteptau ce era mai rau de abia acum urma sa se intample. Joe, Kevin si Nick, membrii formatiei Jonas Brothers, au dezvaluit faptul ca nu vor mai continua pe acelasi drum ca artisti punandu-se astfel capat formulei care le-a adus succesul. Cei trei frati si-au anulat concertele din cadrul turneului in .

One Direction si Katy Perry au cantat live la show-ul japonez Music Station! Vezi aici momentele artistilor!

Pe 1 noiembrie formatia britanica si cantareata americana au facut deliciul fanilor lor din Japonia acceptand invitatia de a aparea si canta live in cadrul celui mai celebru program de muzica din tara, intitulat Music Station. One Direction au interpretat live hitul Best Song Ever, baietii aflandu-se in Japonia cu ocazia turneului Take Me Home .

Fashion Halloween 2013. Vezi aici ce costume traznite au purtat vedetele internationale!

Halloween este cu siguranta una dintre sarbatorile preferate ale vedetelor internationale, chiar si cele mai cuminti staruri simtindu-se libere sa experimenteze cele mai excentrice si mai traznite costume. Halloween 2013 a avut parte de sani dezgoliti vezi Miley Cyrus si Nicki Minaj), sange vezi Ariana Grande), zombie de culoare vezi Rihanna) sau ingeri vezi Beyonce).

Eminem a electrizat audienta de la Saturday Night Live cu interpretarea live a pieselor Berzerk si Survival! Vezi aici momentele artistului!

Asa cum bine se stia, Eminem a fost prezent pe doi noiembrie pe platoul celebrului show pentru a incanta audienta cu cele mai recente hituri ale sale, Berzerk si Survival, ambele fiind single-uri extrase de pe albumul The Marshall Mathers LP 2. Alaturi de rapperul american pe scena emisiunii a aparut si celebrul Rick Rubin, .

Funny! Emblem3 au lansat un cover pentru piesa The Fox a formatiei Ylvis! Vezi aici un clip amuzant!

Se pare ca videoclipul viral al piesei The Fox lansata de grupul norvegian Ylvis incepe sa fie pe placul a din ce in ce mai multe vedete internationale. Emblem3 nu au fost mai prejos si au sarbatorit Halloweenul lansand un clip amuzant pentru un cover realizat de ei. Wesley, Keaton si Drew sunt infatisati in .

Anahi dezminte zvonurile privind anularea nuntii sale! Vezi aici ce sustine artista!

Acum putin timp au inceput sa apara diverse zvonuri care dadeau ca sigur faptul ca fosta membra RBD si-ar fi anulat nunta cu guvernatorul Manuel Velasco, logodnicul sau de un an si jumatate, din cauza unei presupuse infidelitati a acestuia. Anahi a dezmintit insa acum cateva zile toate zvonurile privind anularea nuntii sale si separarea .

HOT! Mamasita l-a intalnit pe Fat Frumos in noul clip! Vezi aici cum arata!

Single-ul cu peste 5 milioane de vizualizari in doar 3 luni, Fat Frumos, beneficiaza de un videoclip de imagine in care frumoasei Mamasita i se indeplinesc toate dorintele. Dupa lungi cautari se pare ca frumoasa Mamasita l-a intalnit pe Fat Frumos in nou clipul pentru single-ul ei cel mai recent, semnat de echipa Narcotic Creation! .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )