Libnet.ro
UNICEF

11:45

Jose Manuel Barroso: UE are nevoie sa evolueze spre o federatie de state-natiune

Antena3 Antena3,
Jose Manuel Barroso: UE are nevoie sa evolueze spre o federatie de state-natiune

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat miercuri ca Europa are nevoie de o evolutie spre o federatie de state-natiune. Avem nevoie sa avansam spre o federatie de. continuă pe Antena3

Jose Manuel Barroso, in Parlamentul European: impreuna trebuie sa rezolvam criza. Europa are nevoie de o gandire noua

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a sustinut miercuri o declaratie in Parlamentul European, in care a dezbatut situatia economica din Uniunea Europeana. Acesta a declarat ca Europa are nevoie.

Jose Manuel Barroso: Romania indeplineste criteriile aderarii la Schengen, dar CE poate actiona pentru apararea statului de drept

Romania si Bulgaria au indeplinit conditiile necesare pentru aderarea la spatiul Schengen, insa Executivul comunitar are dreptul sa actioneze atunci cand considera ca unele decizii luate de statele membre pot pune sub semnul intrebarii principiile statului de drept, a afirmat miercuri presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, in cadrul dezbaterii ocazionate de discursul sau privind starea Uniunii Europene, rostit in plenul Parlamentului European la Strasbourg.

Grecia ramane in zona euro numai daca isi respecta angajamentele. UE are nevoie sa evolueze spre o federatie de state-natiune. Ce alte declaratii a mai facut Barosso

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat miercuri ca Europa are nevoie de o evolutie spre o federatie de state-natiune. Avem nevoie sa avansam spre o federatie de.

Antonescu se contrazice iar cu Ponta: Jose Manuel Barroso nu a fost echilibrat si a recunoscut-o chiar domnia sa

Barroso nu a fost echilibrat si a intervenit abuziv in favoarea lui Traian Basescu, este de parere Crin Antonescu, care l-a criticat pe presedintele Comisiei Europene pentru atitudinea sa din timpul campaniei.

Congresul PPE la Bucuresti in octombrie: Angela Merkel, Donald Tusk, Jean-Claude Juncker, Antonis Samaras, Jose Manuel Barroso si Herman Van Rompuy - printre invitati

Partidul Popular European organizeaza la Bucuresti, in 17-18 octombrie, cel de-al 21-lea Congres al formatiunii, gazduit de Traian Basescu, PDL si UDMR. In invitatia trimisa presei, PPE informeaza ca sunt asteptati peste 1. 200 de participanti din 40 de tari, fiind invitati inclusiv 16 sefi de stat si de guvern: Traian Basescu, Angela Merkel, Mariano Rajoy, Jean-Claude Juncker Luxemburg), Donald Tusk Polonia), Fredrik Reinfeldt Suedia, Jyrki Katainen Finlanda), Viktor Orban Ungaria), Enda Kenny Irlanda), Valdis Dombrovskis Letonia), Boyko Borisov Bulgaria), Lawrence Gonzi Malta), Andrius Kubillius Lituania), Pedro Passos Coelho Portugalia), Janez Jansa Slovenia) si Antonis Samaras Grecia).

Slovenia are nevoie de o jumatate de miliard de euro pana la sfarsitul anului

Slovenia are nevoie de o jumatate de miliard de euro pana la sfarsitul anului, a anuntat ministrul sloven de finante, Janez Sustersic, intr-un interviu aparut ieri in cotidianul aus-triac Die Presse, relateaza AFP, conform Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )