Libnet.ro
UNICEF

01:05

Judecatoarea arestata pentru o spaga de 1.000.000 euro, AMENINTATA CU MOARTEA

Antena3 Antena3,
Judecatoarea arestata pentru o spaga de 1.000.000 euro, AMENINTATA CU MOARTEA

Judecatoarea arestata pentru o spaga de un milion de euro a fost tinta unei maini criminale, luna trecuta. Cineva a umblat la rotile masinii si a desurubat trei din cele patru suruburi de prindere la toate. continuă pe Antena3

Judecatoarea de la Curtea de Apel Bucuresti, arestata pentru luare de mita, se declara nevinovata

Judecatoarea Veronica Cirstoiu de la Curtea de Apel Bucuresti, arestata pentru spaga, se declara nevinovata. Magistratul a fost vizitat sambata de avocatul sau, prin intermediul caruia a tinut sa.

Judecatoarea cercetata pentru o spaga de un milion de euro, parte din completul care a anulat condamnarea lui Dinel Staicu

Judecatoarea Veronica Cirstoiu, cercetata pentru luare de mita si trafic de influenta, a facut parte din completul care a anulat condamnarea la sapte ani de inchisoare cu executare primita de Dinel Staicu in.

Judecatoarea Veronica Cirstoiu, arestata pentru fapte de coruptie, a facut parte din completul care a anulat condamnarea lui Dinel Staicu

Judecatoarea arestata pentru luare de mita si trafic de influenta a facut parte din completul care a anulat condamnarea lui Dinel Staicu. Omul de afaceri a fost condamnat la sapte ani si sase luni de inchisoare in dosarul fraudarii Bancii Internationale a Religiilor.

Ministerul Educatiei face o ancheta proprie in cazul elevelor arestate pentru spaga la examen

Ministerul Educatiei Nationale condamna situatia aparuta la Scoala Postliceala Sanitara Christiana Bacau, in urma careia trei eleve au primit mandat de arestare pentru 29 de zile, fiind acuzate de trafic de.

Trei eleve, arestate pentru spaga la examen. Primele imagini cu tinerele trimise in arest

Trei eleve din Bacau au fost arestate pentru 29 de zile, pentru acuzatia de trafic de influenta, dupa ce ele au strans bani de protocol pentru profesorii din comisia de examen. Fetele au invatat la o scoala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )