Libnet.ro
UNICEF

19:00

Judecatorii Tribunalului Timis cer abrogarea integrala a ordonantei care a declansat protestele din Justitie

Adevărul Adevărul,
Judecatorii Tribunalului Timis cer abrogarea integrala a ordonantei care a declansat protestele din Justitie

Magistratii Tribunalului Timis, intruniti miercuri, 27 februarie, in Adunarea Generala, au decis cu majoritate de voturi sa sustuna punctul de vedere al CSM, cerand abrogarea OUG care a revoltat intreg sistemul de justitie. continuă pe Adevărul

Judecatorii de la Curtea Suprema cer abrogarea partiala a OUG 7 care a modificat Legile Justitiei

Si judecatorii de la Curtea Suprema critica modul in care a fost adoptata controversata ordonanta de urgenta 7/2019 pentru modificarea legilor justitiei si cer abrogarea partiala a acesteia.

Conducerea instantei supreme a semnat scrisoarea manifest prin care peste 50 de magistrati de la nalta Curte cer abrogarea ordonantei ce modifica legile justitiei

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, si cei doi vicepresedinti ai instantei, Gabriela Bogasiu si Ilie Iulian Dragomir, au semnat miercuri scrisoarea manifest prin care zeci de magistrati de la ICCJ cer abrogarea Ordonantei de Urgenta prin care au fost modificate din nou legile justitiei.

Kelemen Hunor: OUG 7 nu este rationala, solutia ideala ar fi abrogarea integrala

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat la RFI ca OUG 7 nu este rationala, iar solutia ideala ar fi abrogarea integrala. in plus, Kelemen Hunor afirma ca Ministerul Justitiei intra in conflict cu Parlamentul si cu sistemul judiciar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )