Libnet.ro
UNICEF

19:30

Judecatorul Bogdan Arhip, din dosarul Micul Regat, suspendat din functie pentru trei luni

Adevărul Adevărul,
Judecatorul Bogdan Arhip, din dosarul Micul Regat, suspendat din functie pentru trei luni

Bogdan Arhip, care a fost desemnat initial sa solutioneze dosarul Micul Regat, a fost suspendat din functie pe o perioada de trei luni. Decizia poate fi contestata la instanta suprema. continuă pe Adevărul

Judecatorul din dosarul Gradinita groazei, suspendat trei luni din functie de CSM

Magistratul constantean Bogdan Alexandru Arhip, care a judecat initial dosarul cunoscut sub numele de Gradinita groazei, a fost suspendat marti din functie pe o perioada trei luni de Sectia pentru ju.

Judecatorul din cazul Gradinita groazei, suspendat trei luni din magistratura

Judecatorul constantean Bogdan Alexandru Arhip a fost suspendat timp de trei luni din functie de catre Consiliul Superior al Magistraturii CSM). Decizia vine dupa ce Inspectia Judiciara l-a reclamat la CSM pentru modul in care a tratat cazul unor minori abuzati in gradinita Micul Regat din municipiul Constanta.

inca un inculpat din dosarul lui Dragnea isi recunoaste vinovatia in instanta

Inca un inculpat din dosarul in care este acuzat presedintele PSD, Liviu Dragnea, si-a recunoscut vinovatia marti, la inalta Curte de Casatie si Justitie. Potrivit Agerpres, el le-a solicitat magistratilor sa fie judecat prin procedura simplificata.

Tudorache si Carmen Dan favorizeaza inculpatii din dosarul lui Oprea? Conform logicii DNA, succesorii lui Toba la sefia Internelor ingreuneaza mersul unei anchete penale |DEZVALUIRI ROMANIA LIBERA

La sapte luni de la demisia lui Petre Toba din functia de ministru, Internele nu au declasificat inca documentele pe care si acesta a refuzat sa le declasifice la cererea DNA. Practic, atat fostul ministru Dragos Tudorache, cat si actualul ministru, Carmen Dan, pot fi acuzati de favorizarea faptuitorului.

inalta Curte cere DNA sa precizeze ce legi au fost incalcate de Dragnea si ceilalti inculpati din dosarul de abuz in serviciu

Instanta Suprema a decis sa sesizeze Curtea Constitutionala in dosarul in care este judecat Liviu Dragnea. Decizia este definitiva. Detalii AICI) Judecatorii au admis solicitarea fostei sotii a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )