Libnet.ro
UNICEF

19:00

Judecatorul dosarului lui Dan Voiculescu, retinut pentru 24 de ore

România Liberă România Liberă,
Judecatorul dosarului lui Dan Voiculescu, retinut pentru 24 de ore

Judecatorul Stan Mustata si grefiera Mariana Curea, de la Curtea de Apel Bucuresti, au fost retinuti, marti, de procurorii DNA, care vor cere acestei instante arestarea lor preventiva in dosarul de mita in schimbul unor solutii favorabile in dosare. continuă pe România Liberă

Magistratul Stan Mustata, retinut pentru 24 de ore: Nu am negociat nimic. Banii nu sunt, dosare masluite nu sunt (VIDEO)

UPDATE 18:31 Magistratul Stan Mustata a fost retinut pentru 24 de ore, a anuntat avocatul acestuia. Urmeaza ca procuroriiDNAsa solicite arestarea preventiva pentru 30 de zile. Magistratul de la Curtea d.

Subiectele Zilei: Mafia Silicoanelor. Sfatul medicului Isac: silicoane cu pretul vietii. Cum isi ademeneau clientele medicii de la Spitalul de Arsi; Zi cruciala pentru Dan Voiculescu, judecat pentru o frauda de 60 milioane euro; Stenograme DNA. Deputat P

Adevarul despre ingineria care a capusat Metrorex! Imaginile astea denunta Caracatita care a insfacat salubritatea metroului. Metrorex este un butoi cu pulbere dupa ce milionarul care il pastoreste, Aurel Radu, a dat fara licitatie contractul de salubrizare unei firme de. catering din Bragadiru. Negoita recunoaste tunul de 4 milioane de euro dat cu Rosal. Primarul sectorului 3 admite ca a indexat ilegal tariful pentru salubrizare si deszapezire in iarna 2012-2013.

DNA l-a ridicat pe judecatorul dosarului ICA

in urmatoarele minute, DNA va trimite un comunicat de presa pe subiect * Update 12:20: Stan Mustata a plecat de la DNA si acum se discuta in CSM avizul cerut de procurori pentru perchezitie si arestare Judecatorul Stan Mustata a plecat de la DNA, dupa aproape patru ore de audieri, el declarand ca procurorii l-au pus sub invinuire si ca acestia sustin ca un prieten de-al sau s-ar fi intalnit cu un prieten al lui Dan Voiculescu, pentru a fi data o solutie favorabila in dosarul ICA.

Procesul ICA - Dan Voiculescu a fost amanat pentru 13 mai, dupa ce judecatorul Stan Mustata a fost ridicat de procurori

Procesul lui Dan Voiculescu a fost amanat pentru data de 13 mai, dupa ce Stan Mustata, unul dintre cei doi judecatori din completul care judeca dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, a fost ridicat marti dimineata de procurorii DNA de la sediul Curtii de Apel Bucuresti, chiar inaintea unui nou termen in dosarul ICA. Judecatorul Stan Mustata este acuzat de procurori de luare de mita, iar Consiliul Superior al Magistraturii a incuviintat cererea DNA de retinere si arestare preventiva a magistratului.

Dan Voiculescu: Nu il cunosc pe judecatorul Stan Mustata. Procurorul general sa verifice DNA

Dan Voiculescu a precizat, in cadrul unei declaratii de presa, ca nu il cunoaste pe judecatorul Stan Mustata si ca nu are niciun prieten care il cunoaste pe magistrat. Nu il cunosc pe judecatorul.

Judecatorul lui Dan Voiculescu, Stan Mustata, ridicat de DNA si dus la audieri. El ar fi acuzat de luare de mita

Judecatorul Stan Mustata, care facea parte din completul care judeca dosarul ICA, in care este implicat si Dan Voiculescu, a fost ridicat de procurorii anticoruptie din sediul Curtii de Apel Bucuresti. Potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi acuzat de luare de mita.

Judecatorul lui Dan Voiculescu, ridicat de DNA si dus la audieri. El ar fi acuzat de luare de mita

Judecatorul Stan Mustata, care facea parte din completul care judeca dosarul ICA, in care este implicat si Dan Voiculescu, a fost ridicat de procurorii anticoruptie din sediul Curtii de Apel Bucuresti. Potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi acuzat de luare de mita.

Dan Voiculescu: Cred ca DNA a incercat sa puna presiune pe judecatorul Mustata. Nu il cunosc pe magistrat!

Dan Voiculescu a depus o sesizare la Parchetul General prin care a cerut sa se faca o ancheta la Directia Nationala Anticoruptie DNA). El a precizat ca actiunea de marti a procurorilor este o presiune asupra judecatorului Stan Mustata care urma sa dea o sentinta in dosarul ICA. Magistratul Mustata a fost ridicat in aceasta dimineata de la Curtea de Apel Bucuresti si dus la audieri. Ulterior, acesta a fost pus sub urmarire penala.

De ce a gresit Dan Voiculescu cand a atacat DNA inainte sa stie ce probe au procurori impotriva judecatorului sau

Fondatorul Partidului Conservator a atacat ieri dur Directia Nationala Anticoruptie, care a dispus retinerea magistratului Stan Mustata, cel care il judeca in dosarul ICA. Judecatorul este acuzat ca a luat mita in sase dosare pentru a da solutii favorabile. Atacul lui Voiculescu s-a produs inainte ca DNA sa anunte ca printre dosarele lui Mustata nu se numara si cel in care este judecat Dan Voiculescu.

De ce a gresit Dan Voiculescu cand a atacat DNA inainte sa stie ce probe au procurorii impotriva judecatorului sau

Fondatorul Partidului Conservator a atacat dur Directia Nationala Anticoruptie, care a dispus retinerea magistratului Stan Mustata, cel care il judeca in dosarul ICA. Judecatorul este acuzat ca a luat mita in sase dosare pentru a da solutii favorabile. Atacul lui Voiculescu s-a produs inainte ca DNA sa anunte ca printre dosarele lui Mustata nu se numara si cel in care este judecat Dan Voiculescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )