Libnet.ro
UNICEF

00:07

Julio Iglesias Jr, invitat la Sinteza Zilei

Antena3 Antena3,
Julio Iglesias Jr, invitat la Sinteza Zilei

Julio Iglesias Jr. va canta in deschiderea concertelor tatalui sau, Julio Iglesias, cei doi artisti urmand sa urce impreuna pe scena cu ocazia show-urilor programate pe 20 si 22 mai, la Sala Palatului din. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Julio Iglesias Jr. vine in studioul Adevarul Live

Fiul celebrului interpret Julio Iglesias se afla in Romania si va sustine alaturi de tatal sau un concert la Cluj, pe 22 mai, si pe 2 iulie la Bucuresti. Pana atunci insa, Julio Iglesias Jr. va oferi un interviu in direct si in exclusivitate la Adevarul Live, joi, 14 mai, de la ora 14.

EXCLUSIV! Julio Iglesias jr vine in studioul Adevarul LIVE

Fiul celebrului interpret Julio Iglesias se afla in Romania si va sustine alaturi de tatal sau un concert la Cluj, pe 22 mai, si pe 2 iule la Bucuresti. Pana atunci insa, Julio Iglesias jr va oferi un interviu in direct si in exclusivitate la Adevarul Live, joi, 14 mai, de la ora 14.

Concertul lui Julio Iglesias din Bucuresti a fost reprogramat

Concertul artistului spaniol Julio Iglesias 71 de ani) de la Sala Palatului din Bucuresti, prevazut initial pentru 20 mai 2015, a fost reprogramat pe data de 02 iulie 2015, din motive tehnice.

Noutati despre concertul Julio Iglesias de la Cluj. De unde mai puteti cumpara bilete

Organizatorii concertului Julio Iglesias din 22 mai de la Cluj anunta ca au suplimentat biletele cu inca 180 de bucati. Biletele la categoriile VIP, Premium, Categoria III si IV s-au vandut ca painea calda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )