Libnet.ro
UNICEF

10:00

Jumatate din tara, sub Cod portocaliu de ploi. Cum va fi vremea pe litoral

Antena3 Antena3,
Jumatate din tara, sub Cod portocaliu de ploi. Cum va fi vremea pe litoral

Mai mult de jumatate de tara este astazi sub doua coduri, galben si portocaliu, de vreme rea, ploi torentiale si vijelii, avertizarea fiind valabila inclusiv pe litoral. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de furtuni in aproape jumatate din tara, pana miercuri dupa-amiaza. Instabilitate atmosferica in majoritatea regiunilor, pana joi seara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, doua avertizari de tip Cod portocaliu si Cod galben de vreme rea, care sunt valabile pana miercuri dupa-amiaza in mai multe zone din tara. Cu.

Alerta ANM! 19 judete sub Cod portocaliu de furtuni. Anuntul de ultima ora al meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri avertizari Cod portocaliu si Cod galben de vreme rea, valabile pana joi seara, ora 21. in intervalul mentionat vor fi averse torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina. 19 judete sunt vizate astazi de furtuni.

Alerta meteo ANM. Vin ploile in jumatate din Romania. Care sunt zonele afectate

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis trei avertizari cod portocaliu si cod galben de ploi valabile pentru mai multe judete din tara. Sunt anuntate ploi torentiale in jumatate din tara noastra. Care vor fi zonele afectate, vedeti un pic mai jos. Alerte meteo ANM. Ploua in jumatate din Romania. Ce sunt vor fi afectate .

Avertizare ANM: Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii in 19 judete din tara (FOTO)

Meteorologii au emis o avertizare de tip cod portocaliu pentru 19 judete din Romania. Aici vremea va fi instabila pe toata durata zilei, se vor semnala averse si descarcari electrice, ploi torentiale si.

Cod portocaliu de furtuni in 10 judete. ANM a emis si doua avertizari cod galben HARTA

Meteorologii au emis marti dimineata o avertizare cod portocaliu de furtuni ce vizeaza vestul tarii. Totodata, de la ora 12:00, mare parte din tara va fi sub cod galben de vreme instabila.

Cod portocaliu de vreme instabila si ploi in 15 judete, pana la ora 22.00. Totodata, 14 judete sunt sub Cod galben

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, un Cod portocaliu de instabilitate atmosferica si ploi insemnate cantitativ, care este valabila pe parcursul zilei curente in 15 judete ale tarii.

Prapad in Romania. Avertizari meteo de cod galben si cod portocaliu

Meteoologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au lansat avertizari de tip Cod Portocaliu si Galben pentru urmatoarea perioada. Avertizarile vor aduce prapad in tara noastra, vor fi ploi insemnate cantitativ, descarcari electrice, vijelii, precum si caderi de grindina. Prapad in tara noastra. Avertizari meteo de cod galben si cod portocaliu in urmatoarele ore Meteorologii ANM .

Alerta ANM! Cod portocaliu si Cod galben de vreme rea! Unde vor lovi furtunile

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de ploi puternice, vijelii si grindina, valabila de marti, ora 18. 00, pana miercuri, ora 13. De asemenea, ANM a emis si doua alerte Cod galben de ploi.

Cod portocaliu si cod galben de furtuni in cea mai mare parte a tarii HARTA

O buna parte din teritoriul tarii va fi cuprins de furtuni si fenomene meteo extreme in urmatoarele ore, avertizeaza meteorologii, care au au emis, joi, un cod portocaliu valabil pentru estul si centrul tarii si un cod galben de furtuni pentru centrul si sudul tarii.

Studiu Deloitte: companiile au redirectionat aproape jumatate din bugetele de marketing catre retelele de socializare si dispozitivele mobile in timpul pandemiei de COVID-19

In timpul pandemiei de COVID-19, companiile au redirectionat aproape jumatate din bugetele de marketing 46%) catre retelele de socializare si dispozitivele mobile, potrivit celei mai recente editii a studiului Deloitte Chief Marketing Officer CMO) Survey, de doua ori mai mult decat inainte de pandemie. De asemenea, studiul subliniaza faptul ca, in urmatoarele 12 luni, specialistii anticipeaza o continua crestere a cheltuielilor aferente actiunilor de marketing pe dispozitive mobile, pe cand cele legate de retelele de socializare vor ramane apropiate de noul nivel, care este ridicat. Deloitte CMO Survey este rezultatul analizei a aproximativ 300 de raspunsuri oferite de catre profesionisti de top din domeniu care activeaza in 13 sectoare din SUA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )