Libnet.ro
UNICEF

01:05

Studiu Deloitte: companiile au redirectionat aproape jumatate din bugetele de marketing catre retelele de socializare si dispozitivele mobile in timpul pandemiei de COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Studiu Deloitte: companiile au redirectionat aproape jumatate din bugetele de marketing catre retelele de socializare si dispozitivele mobile in timpul pandemiei de COVID-19

In timpul pandemiei de COVID-19, companiile au redirectionat aproape jumatate din bugetele de marketing 46%) catre retelele de socializare si dispozitivele mobile, potrivit celei mai recente editii a studiului Deloitte Chief Marketing Officer CMO) Survey, de doua ori mai mult decat inainte de pandemie. De asemenea, studiul subliniaza faptul ca, in urmatoarele 12 luni, specialistii anticipeaza o continua crestere a cheltuielilor aferente actiunilor de marketing pe dispozitive mobile, pe cand cele legate de retelele de socializare vor ramane apropiate de noul nivel, care este ridicat. Deloitte CMO Survey este rezultatul analizei a aproximativ 300 de raspunsuri oferite de catre profesionisti de top din domeniu care activeaza in 13 sectoare din SUA. continuă pe Hotnews

Cod portocaliu de furtuni in aproape jumatate din tara, pana miercuri dupa-amiaza. Instabilitate atmosferica in majoritatea regiunilor, pana joi seara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, doua avertizari de tip Cod portocaliu si Cod galben de vreme rea, care sunt valabile pana miercuri dupa-amiaza in mai multe zone din tara. Cu.

Filipine: Aproape jumatate dintre adulti au ramas fara locuri de munca din cauza pandemiei

Aproape jumatate dintre adultii filipinezi, circa 27,3 milioane, sunt someri ca urmare a gravei crize economice declansate de pandemia de coronavirus.

Alerta meteo ANM. Vin ploile in jumatate din Romania. Care sunt zonele afectate

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis trei avertizari cod portocaliu si cod galben de ploi valabile pentru mai multe judete din tara. Sunt anuntate ploi torentiale in jumatate din tara noastra. Care vor fi zonele afectate, vedeti un pic mai jos. Alerte meteo ANM. Ploua in jumatate din Romania. Ce sunt vor fi afectate .

PeBloguri: Lucian Romascanu: Aproape jumatate dintre elevi nu au acces la o tableta sau la un computer

Anul scolar 2020-2021 incepe in mai putin de o luna, dar exista foarte multe aspecte inca nelamurite. Conform declaratiilor directorilor de scoli, unitatile de invatamant nu au primit inca un ghid din partea ministerului Educatiei.

Piata muncii, marcata de concedieri: jumatate din locurile de munca create de la ultima recesiune au fost desfiintate

Piata europeana a muncii s-a prabusit intr-un ritm record in al doilea trimestru din 2020, restrictiile aferente pandemiei de Covid-19 reusind sa stearga aproape jumatate din locurile de munca infiintate in zona euro dupa ultima recesiune.

Jumatate din tara, sub Cod portocaliu de ploi. Cum va fi vremea pe litoral

Mai mult de jumatate de tara este astazi sub doua coduri, galben si portocaliu, de vreme rea, ploi torentiale si vijelii, avertizarea fiind valabila inclusiv pe litoral.

Reduceti tarifele pentru ca lumea sa revina la tren! - Un apel aproape disperat din Marea Britanie

Tot mai multe voci cer, in Regatul Unit, ca biletele si abonamentele de tren sa aiba preturi mai mici, fiindca altfel numarul de pasgeri va ramane extrem de redus, scrie The Guardian. in prezent, numarul de calatori este la mai putin de un sfert din cat era inainte de pandemie si se cer masuri similare celor aplicate in sectorul restaurantelor pentru a-i incuraja pe oameni sa revina la tren. UK, Norvegia, Austria si Olanda au printre cele mai scumpe bilete de tren din Europa, in timp ce in Belarus, Ucraina si Albania sunt cele mai ieftine.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )