Libnet.ro
UNICEF

18:45

Jumatate din uzinele auto europene produc sub capacitatea optima. ...

România Liberă România Liberă,
Jumatate din uzinele auto europene produc sub capacitatea optima. ...

Criza capacitatii de productie a industriei auto europene va continua pana in 2016-2017, potrivit analistilor din domeniu, citati de Automotive News Europe. Peste jumatate din uzinele auto ale Europei au capacitati de productie nefolosite, astfel ca in industrie sunt asteptate in viitor noi concedieri si inchideri de fabrici. Criza din sectorul auto, care a debutat in 2008-2009, o data cu criza economica, a dus la inchiderea unor uzine in Europa, cum ar fi cea belgiana, din Antwerp, a Opel . continuă pe România Liberă

Jumatate din uzinele auto europene, neprofitabile! Prognoze negative pana in 2017.

Criza capacitatii de productie, in care se afla industria auto europena va continua pana in 2016-2017, potrivit analistilor din domeniu, citati de Automotive News Europe. Peste jumatate din uzinele auto ale Europei au capacitati de productie nefolosite, ceea ce le face neprofitabile, astfel ca in industrie sunt asteptate in viitor noi concedieri si inchideri de fabrici. Criza din sectorul auto, care a debutat in 2008-2009, o data cu criza economica, a dus la inchiderea unor uzine in Europa, .

Uzinele auto europene vor avea probleme cu utilizarea scazuta a capacitatilor de productie pana in 2016 sau 2017 - analiza IHS

Tot mai multe uzine auto europene lucreaza la limita rentabilitatii, aproape o suta dintre ele functioneaza la sub 70% din capacitatea de productie, iar situatia nu se va schimba in bine mai repede de trei ani, arata o analiza a companiei de cercetare IHS Automotive. Lucrurile sunt foarte diferite in vest, unde capacitatea de productie utilizata a scazut cu 3 milioane unitati in ultmii zece ani, insa tot cu atat a compensat estul, prin cresterile sale.

Uzinele auto europene vor avea probleme cu capacitatile de productie deosebit de scazute pana in 2016 sau 2017 - analiza IHS

Tot mai multe uzine auto europene lucreaza la limita rentabilitatii, aproape o suta dintre ele au capacitate de sub 70%, iar situatia nu se va schimba in bine mai repede de trei ani, arata o analiza a companiei de cercetare IHS Automotive. Lucrurile sunt foarte diferite in vest, unde capacitatea de productie a scazut cu 3 milioane unitati in ultmii zece ani, insa tot cu atat a compensat estul, prin cresterile sale.

RATB: Jumatate din cele 1.000 de autobuze sunt dotate cu aer conditionat

Din cele 1. 000 de autobuze care circula pe traseu, jumatate sunt dotate cu aer si circula pe toate liniile, intercalat, au declarat reprezentanti ai RATB, miercuri, pentru Agerpres. Avem jumatate din liniile.

RATB: Jumatate din autobuze au aer conditionat.

Jumatate din cele 1000 de autobuze din Bucuresti, care circula pe traseu, sunt dotate cu aer conditionat. Ele circula pe toate liniile, au declarat reprezentantii RATB miercuri, pentru Agerpres. Avem jumatate din liniile de autobuze dotate cu aer conditionat. Ele au inscriptia cu anuntul aer conditionat si circula pe toate traseele, intercalat cu restul de autobuze care nu au o astfel de dotare, a afirmat Brandusa Raeceanu, sefa Biroului de presa al RATB. Raeceanu a mai spus ca RATB a .

Jumatate din piata florilor - vanzari la negru

Piata florilor din tara noastra este estimata la 100 milioane de euro, care se impart in mod egal intre piata neagra si piata alba, potrivit unui comunicat al florariei online Floria. ro.

Apple este fortat sa isi schimbe politica de garantie din cauza legilor europene

Apple ofera de multe ori o garantie de 1 an pentru produsele sale, lucru care pentru ele reprezinta un castig semnificativ. Problema lui Apple s-a nascut desigur din cauza legilor din Uniunea Europeana, legi care prevad un termen minim de garantie de 2 ani. Anul trecut compania a pierdut un proces pe acest motiv, fapt ce l-a costat 900. 000 Euro. Procesul a avut loc in Italia si a specificat in mod clar ca Apple nu a respectat legile Uniunii Europene .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )