Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uzinele auto europene vor avea probleme cu utilizarea scazuta a capacitatilor de productie pana in 2016 sau 2017 - analiza IHS

Hotnews Hotnews,
 Uzinele auto europene vor avea probleme cu utilizarea scazuta a capacitatilor de productie pana in 2016 sau 2017 - analiza IHS

Tot mai multe uzine auto europene lucreaza la limita rentabilitatii, aproape o suta dintre ele functioneaza la sub 70% din capacitatea de productie, iar situatia nu se va schimba in bine mai repede de trei ani, arata o analiza a companiei de cercetare IHS Automotive. Lucrurile sunt foarte diferite in vest, unde capacitatea de productie utilizata a scazut cu 3 milioane unitati in ultmii zece ani, insa tot cu atat a compensat estul, prin cresterile sale. continuă pe Hotnews

Uzinele auto europene vor avea probleme cu capacitatile de productie deosebit de scazute pana in 2016 sau 2017 - analiza IHS

Tot mai multe uzine auto europene lucreaza la limita rentabilitatii, aproape o suta dintre ele au capacitate de sub 70%, iar situatia nu se va schimba in bine mai repede de trei ani, arata o analiza a companiei de cercetare IHS Automotive. Lucrurile sunt foarte diferite in vest, unde capacitatea de productie a scazut cu 3 milioane unitati in ultmii zece ani, insa tot cu atat a compensat estul, prin cresterile sale.

Jumatate din uzinele auto europene produc sub capacitatea optima. ...

Criza capacitatii de productie a industriei auto europene va continua pana in 2016-2017, potrivit analistilor din domeniu, citati de Automotive News Europe. Peste jumatate din uzinele auto ale Europei au capacitati de productie nefolosite, astfel ca in industrie sunt asteptate in viitor noi concedieri si inchideri de fabrici. Criza din sectorul auto, care a debutat in 2008-2009, o data cu criza economica, a dus la inchiderea unor uzine in Europa, cum ar fi cea belgiana, din Antwerp, a Opel .

Jumatate din uzinele auto europene, neprofitabile! Prognoze negative pana in 2017.

Criza capacitatii de productie, in care se afla industria auto europena va continua pana in 2016-2017, potrivit analistilor din domeniu, citati de Automotive News Europe. Peste jumatate din uzinele auto ale Europei au capacitati de productie nefolosite, ceea ce le face neprofitabile, astfel ca in industrie sunt asteptate in viitor noi concedieri si inchideri de fabrici. Criza din sectorul auto, care a debutat in 2008-2009, o data cu criza economica, a dus la inchiderea unor uzine in Europa, .

Medicamentele noi de pe lista de compensate vor avea vanzari de 100 mil. lei in primul an

Noile medicamente care vor fi introduse pe lista de compensate vor avea vanzari de 100 de milioane lei in primul an si vor creste pana la 400 de milioane lei in anul urmator, potrivit Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente.

Unitatile teritoriale retail ale BCR nu vor avea program cu publicul a doua zi de Rusalii

Banca Comerciala Romana BCR) informeaza publicul ca unitatile sale teritoriale retail si centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul in ziua de 24 iunie 2013, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Forurile europene vor primi proiectul de reviziure a Constitutiei tradus in limba engleza

Forurile europene care sunt interesate de modificarea legii fundamentale din Romania, printre care se afla Comisia de la Venetia si Comisia Europeana, vor primi proiectul de reviziuire a Constitutiei, tradus in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )