Libnet.ro
UNICEF

12:00

Juno a ajuns cea mai indepartata sonda spatiala cu baterii solare fata de Pamant

Playtech Playtech,
Juno a ajuns cea mai indepartata sonda spatiala cu baterii solare fata de Pamant

Sonda Juno mai are sase luni pana ajunge in apropierea planetei Jupiter, insa aceasta deja a spart o serie de recorduri. Navetaeste prima sonda spatiala care ajunge pana in apropierea planetei Jupiter cu ajutorul bateriilor solare, devenind al noualea obiect spatial facut de om care sa se apropie de marginea sistemului nostru solar. Miercuri, 13 []. continuă pe Playtech

NASA: record istoric de distanta fata de Soare inregistrat de o sonda spatiala

Sonda Juno a Agentiei spatiale americane NASA) a devenit miercuri nava propulsata cu energie solara care a ajuns la cea mai mare departare fata de Soare, 793 de milioane de kilometri, depasind precedentul record, de 792 de milioane de kilometri, detinut de nava Rosetta a Agentiei Spatiale Europene ESA).

Sonda spatiala Philae a murit definitiv

Faimoasa sonda spatiala care a reusit sa aterizeze pe cometa67P/Churyumov-Gerasimenko si sa trimita date esentiale catre Pamant, a pierdut contactulradio cu Centrul Aerospatial German, probabil, definitiv. Dupa ce Philae a aterizat pe Abydos, numele dat locatiei finale unde sonda s-a plasat, aceasta a transmis date despre rocile si suprafata pe care sta. Momentan Philae se [].

Dell Latitude 12 Rugged, cea mai rezistenta tableta, a ajuns in Romania

Dell a prezentat tableta Latitude 12 Rugged in Romania. Este prima tableta Dell construita pentru a oferi performanta si rezistenta in cele mai dure conditii de functionare. Tableta reprezinta cea mai recenta aditie in portofoliul inovator Dell de produse intarite pentru conditii dure alaturi de notebook-ul convertibil Latitude 12 Rugged Extreme, notebook-ul Latitude 14 Rugged [].

Eurostat: in 2014, Romania a avut cea mai mica pondere a taxelor in Produsul Intern Brut din Uniunea Europeana

Biroul de Statistica al Comisiei Europene - Eurostat - a centralizat ponderile in PIB Produsul Intern Brut) ale taxelor din tarile UE, ajungand la concluzia ca Romania a avut cea mai mica pondere in anul 2014.

IFR: Hotel Lotte ar putea avea cea mai mare listare din Coreea de Sud

Hotel Lotte Co. ar putea obtine pana la 5 miliarde de dolari intr-o oferta publica initiala care ar putea fi cea mai mare din Coreea de Sud, anunta IFR, citand surse apropiate situatiei.

Cea mai renumita fabrica de portelan din Romania se inchide

Cea mai renumita fabrica de portelan din Romania va deveni in curand depozit de prelucrare a lemnului. Fabrica in care munceau pana acum opt ani aproximativ 2. 000 de oameni, a intrat in insolventa si a fost .

Cea mai buna modalitate prin care poti curata un cuptor cu microunde! De ce ai nevoie

Cuptorul cu microunde este un rau necesar in cele mai multe dintre case. Insa cel mai probabil, putini stiu cum se curata acesta de fapt. Cea mai buna modalitate prin care iti poti pastra aparatul curat este cu ajutorul.

Cristina Neagu a lamurit problema contractului: Prea eram transferata peste tot. Am luat cea mai buna decizie

Cristina Neagu este cea mai buna handbalista din lume in acest moment, iar pe adresa ei au curs oferte care mai de care mai generoase.

REVISTA BLOGURILOR. Cea mai veche echipa de fotbal american din Romania

Blogul lui Cristian China-Birta vorbeste despre echipa de fotbal american Bucharest Warriors, care este cea mai veche formatie de acest gen din Romania.

Barack Obama, la ultimul sau discurs despre Starea Natiunii: SUA, cea mai puternica tara din lume. Punct!

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a tinut pentru a opta si ultima oara discursul traditional de inceput de an despre starea natiunii in fata Congresului, oratie marcata de convingerea ca Statele Unite reprezinta cea mai puternica tara din lume.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )