Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Jurnalista romanca Monica Ulmanu face parte din echipa Washington Post care a castigat Premiul Pulitzer

Adevărul Adevărul,
Jurnalista romanca Monica Ulmanu face parte din echipa Washington Post care a castigat Premiul Pulitzer

Jurnalista romanca Monica Ulmanu a castigat cel mai prestigios premiu din domeniul presei, alaturi de echipa Washington Post, din care face parte. Distinctia a fost acordata pentru o serie de articole de investigatie care au avut ca subiect schimbarile climatice. continuă pe Adevărul

Coronavirus: O parte din Europa incepe sa se redeschida luni Care sunt tarile si ce vor putea face cetatenii lor

Dupa cateva saptamani de carantina, o parte din Europa se va redeschide cu precautie, primele masuri de relaxare intrand in vigoare de luni, potrivit AFP. Sunt si tari precum Germania, Austria si Spania care au relaxat o parte din masuri, dar nicio tara nu se va redeschide in intregime. Ce vor avea voie si ce nu cetatenii acestor tari?Spania: La plimbare sau alergare, spaniolii au iesit pe strazi dupa 48 de zile de izolare.

SAP vinde o parte din afacere

Gigantul IT german SAP, care are o prezenta consistenta si in Romania, vinde o mica parte din afacerile sale internationale unei companii suedeze, la un pret care ar putea fi considerat destul de mare in Europa.

Cu masca si pastrand distanta, lumea incepe sa iasa treptat din carantina. Mai multe state au relaxat, luni, o parte din restrictii

Italia si SUA au fost printre natiunile care, luni, au relaxat o parte din restrictiile specifice pandemiei de coronavirus, intr-o incercare de a reporni economiile, in timp ce numarul deceselor inregistrate in.

Iranul isi va redeschide o parte din moschei incepand de luni

Moscheile iraniene, inchise de la mijlocul lunii martie, ca parte a luptei impotriva raspandirii noului coronavirus, se vor redeschide de luni in 30% din provinciile tarii, a anuntat duminica presedintele Hassan Rohani, potrivit AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2659 seconds )