Libnet.ro
UNICEF

14:00

Coronavirus: O parte din Europa incepe sa se redeschida luni Care sunt tarile si ce vor putea face cetatenii lor

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: O parte din Europa incepe sa se redeschida luni Care sunt tarile si ce vor putea face cetatenii lor

Dupa cateva saptamani de carantina, o parte din Europa se va redeschide cu precautie, primele masuri de relaxare intrand in vigoare de luni, potrivit AFP. Sunt si tari precum Germania, Austria si Spania care au relaxat o parte din masuri, dar nicio tara nu se va redeschide in intregime. Ce vor avea voie si ce nu cetatenii acestor tari?Spania: La plimbare sau alergare, spaniolii au iesit pe strazi dupa 48 de zile de izolare. continuă pe Hotnews

Iranul isi va redeschide o parte din moschei incepand de luni

Moscheile iraniene, inchise de la mijlocul lunii martie, ca parte a luptei impotriva raspandirii noului coronavirus, se vor redeschide de luni in 30% din provinciile tarii, a anuntat duminica presedintele Hassan Rohani, potrivit AFP.

Directorul Heathrow, cel mai aglomerat aeroport din Europa: Masurile de distantare sociala nu functioneaza in nicio forma de transport public, sa nu mai spun in aviatie

Introducerea masurilor de distantare sociala in aeroporturi este fizic imposibila, a afirmat John Holland-Kaye, directorul Aeroportului Heathrow din Londra, cel mai aglomerat din Europa. Directorul.

Coronavirus in lume: O parte din Europa se redeschide de luni Rusia, numar record de cazuri noi raportate Situatia in timp real

SUA inregistraeza cel putin 1. 519 cazuri de coronavirus si 66. 051 de persoane au murit din cauza virusului. Rusia a raportat sambata un numar de 9. 623 de cazuri noi de coronavirus, cea mai mare crestere de la inceputul pandemiei. in total sunt 124. 054 infectate, cele mai multe in Moscova, potrivit Reuters. Numarul persoanelor care au murit in Franta a crescut sambata cu 166, in scadere semnificativa fata de vineri cand s-au inregistrat 218 decese. ---------------------22:36 Tratamentul cu Remdesivir va incepe in SUA saptamana aceasta21:40 Un tratament cu celule stem ar fi oferit rezultate promitatoare contra Covid-1919:33 Bilantul zilnic al deceselor COVID-19 in Italia, in scadere abrupta18:31 Marea Britanie a raportat 315 noi decese, bilantul mortilor ajunge la 28. 44617:10 Bulgaria relaxeaza restrictiile si va ridica starea de urgenta15:54 Papa Francisc cere cooperare stiintifica internationala pentru descoperirea unui vaccin.

CORONAVIRUS. Blocajul din transportul aerian restrictioneaza livrarea vaccinurilor de rutina, in special pe cel pentru rujeola. UNICEF: intreruperea vaccinarii ar putea duce la epidemii dezastruoase

Fondul International pentru Urgente ale Copiilor al Natiunilor Unite UNICEF) trage atentia ca blocajul din transportul aerian, generat de pandemia de coronavirus, compromite livrarea vaccinurilor de rutina.

Camen Bruma le ofera sfaturi celor care stau acasa: Miscarea trebuie sa faca parte din igiena noastra personala, asa cum este spalatul pe dinti!

Carmen Bruma a vorbit la Antena 3, despre cum reuseste sa se mentina in forma si le-a oferit celor care stau acasa o serie sfaturi pretioase.

Tara din Europa care iti arata cat de bine ne-a mers in pandemie, in Romania

In perioada pandemiei, cand majoritatea tarilor din lume au decretat stare de urgenta, drepturile omului au devenit istorie in mai multe tari. Peste noapte, cateva democratii s-au.

Wizz Air lanseaza zboruri low cost din Europa spre Abu Dhabi

Wizz Air, a anuntat astazi cinci noi rute de pe Aeroportul International Abu Dhabi AUH). Rutele vor conecta capitala Emiratelor Arabe Unite cu Budapesta si Bucuresti din iunie 2020 si cu Cluj-Napoca, Katowice si Sofia din septembrie 2020, cu conditia reluarii activitatilor de aviatie in tarile respective, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Ministerul Culturii anunta ca a retras din dezbatere publica proiectul prin care CNA ar fi urmat sa controleze YouTube si alte platforme de videostreaming

Proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii audiovizualului a fost retras din procedura de dezbatere publica, a anuntat vineri Ministerul Culturii. Institutia sustine ca proiectul nu a parcurs proceduri de avizare la nivel guvernamental si nu a fost supus dezbaterii in Guvern. Proiectul prevedea ca YouTube si alte platforme de de videostreaming sa intre sub controlul Consiliului National al Audiovizualului CNA), care sa poata decide indepartarea de continut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )