Libnet.ro
UNICEF

18:30

Jurnalisti, arestati pe banda rulanta din cauza pandemiei. Care sunt motivele

Playtech Playtech,
Jurnalisti, arestati pe banda rulanta din cauza pandemiei. Care sunt motivele

387 de jurnalisti au fost arestati anul acesta, unii din cauza relatarilor despre pandemie. China i-a inchis pe cei mai multi. Un raport RSF atrage atentia ca este un numar istoric. RSF, bilantul jurnalistilor arestati in 2020 din cauza investigatiilor privind noul coronavirus Secretarul general al organizatiei Reporteri Fara Fontiere Reporters sans frontieres RSF), . continuă pe Playtech

ITALIA: Peste 70.000 de afaceri s-au inchis din cauza pandemiei

Aproape 73. 000 de afaceri din Italia s-au inchis din cauza pandemiei de coronavirus, conform dpa.

Turcia, in pragul unei crize de apa din cauza pandemiei de COVID-19. Erdogan le cere concetatenilor sa faca economie

Turcia se afla in pragul unei crize de apa. Consumul de apa pentru igiena personala a crescut din cauza pandemiei de coronavirus, intr-o tara cu resurse limitate, a declarat sambata presedintele Recep Tayyip Erdogan, la inaugurarea unei retele de distributie si a unui baraj.

Opt romani din zece spun ca isi vor petrece Craciunul acasa din cauza pandemiei. O treime isi reduce bugetul de vacante si cadouri

Mai bine de 80% dintre romani spun ca isi vor petrece primul Craciun in pandemie acasa, doar 14% vor merge la parinti sau bunici iar obisnuitele vacante in tara sau in strainatate sunt o optiune doar pentru putin peste 2% dintre romani potrivit unui sondaj online relevant la nivel national si realizat prin Ivox la comanda Provident. Pandemia a schimbat si obiceiurile de consum ale romanilor. Mai bine de jumatate dintre respondenti spun ca aleg sa isi mentina neschimbat nivelul cheltuielilor, in timp ce 38% taie din bugetul de sarbatori. Principalul motiv pentru care romanii se orienteaza catre cheltuieli mai mici de sarbatori este decizia de a face economii, pentru o treime dintre ei, dar si costurile mai mici ale cadourilor 30%) sau circumstantele personale sau familiale schimbate 27%) conteaza in decizia de a cheltui mai putin.

De ce ar putea creste amenzile de circulatie din cauza blocajului politic

Au trecut 10 zile de la alegerile parlamentare, dar Romania e intr-un blocaj politic din cauza faptului ca politicieni precum Dan Barna si Ludovic Orban cauta sa-si negocieze functiile. Prima.

Statele Unite au impus sanctiuni Turciei, din cauza achizitiei unor sisteme de aparare rusesti

Statele Unite au impus luni sanctiuni Turciei, din cauza achizitiei de sisteme de aparare sol-aer rusesti, avand ca tinta cea mai importanta entitate turca insarcinata cu dezvoltarea in domeniul apararii, presedintele si trei angajati ai acesteia. Turcia a condamnat masura ca fiind o mare greseala, afirmand ca va reactiona asa cum va fi necesar.

Un cunoscut medic chirurg, presedinte al Colegiului Medicilor Neamt, a murit din cauza COVID-19

Presedintele Colegiului Medicilor Neamt, medicul chirurg Iosif Koszeghi, in varsta de 71 de ani, a decedat din cauza COVID-19, anunta Colegiul Medicilor din Romania. Institutia spune ca medicul s-ar fi infectat la Spitalul Judetean Neamt, unde lucra de aproape 40 de ani.

Prima condamnare cu executare din cauza coronavirus, in Romania: ce a facut un roman

Pentru prima oara de la inceputul pandemiei in tara noastra, o persoana a fost condamnata la inchisoare pentru modul in care a ignorat masurile impuse de statul roman. Un barbat internat.

Primul lider politic al lumii care moare din cauza COVID-19 (VIDEO)

Ambrose Dlamini, premierul Regatului Eswatini, pana in 2018 Regatul Swaziland, este primul lider politic al lumii care moare in urma infectarii cu coronavirus. El a decedat la o luna dupa ce a contractat.

BUZAU: Refacerea drumurilor dupa inundatii, o problema amanata din cauza bugetului mic al primariilor

Episodul de ploi abundente de saptamana trecuta a adus mari probleme in doua comune buzoiene. Mai multe drumuri pe tuburi, amenajate in cursurile de apa, poduri si punti pietonale au fost distruse de apele crescute. Accesul catre zeci de gospodarii din comunele Lopatari si Beceni a fost limitat.

Ar trebui anulate adunarile de Craciun din cauza COVID-19? Guvernul Regatului Unit spune ca tine de o decizie personala

Guvernul Boris Johnson din Regatul Uniteste de parere ca oamenii trebuie sa ia propria decizie atunci cand vine vorba despre o eventuala adunare de Craciun, dar spune ca ei ar trebui sa tina cont si de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )