Libnet.ro
UNICEF

12:00

Turcia, in pragul unei crize de apa din cauza pandemiei de COVID-19. Erdogan le cere concetatenilor sa faca economie

Adevărul Adevărul,
Turcia, in pragul unei crize de apa din cauza pandemiei de COVID-19. Erdogan le cere concetatenilor sa faca economie

Turcia se afla in pragul unei crize de apa. Consumul de apa pentru igiena personala a crescut din cauza pandemiei de coronavirus, intr-o tara cu resurse limitate, a declarat sambata presedintele Recep Tayyip Erdogan, la inaugurarea unei retele de distributie si a unui baraj. continuă pe Adevărul

Guvernul din Cehia interzice cafeaua la pachet din cauza pandemiei

Iubitorii de cafea din Cehia ar putea sa treaca printr-o perioada dificila, dupa ce Guvernul de la Praga a interzis cafeaua la pachet, in dorinta de a contracara pandemia de coronavirus, relateaza DPA si Agerpres.

Biblioteca Nationala a Romaniei se inchide pana la mijlocul lunii ianuarie 2021, din cauza efectelor pandemiei

Biblioteca Nationala a Romaniei, cu sediul in Bucuresti, va fi inchisa in perioada 14 decembrie si 11 ianuarie 2021, din cauza inmultirii cazurilor de infectare cu COVID-19. in aceasta perioada,.

EXCLUSIV Denisa Manelista a trecut prin chinuri groaznice din cauza bolii. Cine a obligat-o sa cante desi mai avea putin de trait

Au trecut trei ani si jumatate de la moartea fulgeraroare a Denisei Manelista! in urma ei au ramas lacrimi de disperare si de durere, dar si un razboi aprig ce se poarta intre familia artistei si impresarul Denisei Raducu, Florin Peste. Denisa, chinuita de impresar inainte sa moara? Acestia se razboiesc pe averea solistei rezultata .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )