Libnet.ro
UNICEF

05:30

Jurnalistul Dan Andronic, despre care s-a vehiculat ca s-ar fi intalnit anterior cu Sebastian Ghita, la Belgrad: A fost prins sau s-a lasat prins?

România Liberă România Liberă,
Jurnalistul Dan Andronic, despre care s-a vehiculat ca s-ar fi intalnit anterior cu Sebastian Ghita, la Belgrad: A fost prins sau s-a lasat prins?

Jurnalistul Dan Andronic, audiat pe 24 martie de politisti in legatura cu disparitia lui Sebastian Ghita, dupa ce in spatiul public au aparut informatii referitoare la o intalnire pe care ar fi avut-o cu fostul deputat, sustine, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca exista posibilitatea ca el sa se fi lasat prins, joi seara, la Belgrad. continuă pe România Liberă

Dan Andronic, despre prinderea lui Ghita: A fost prins sau s-a lasat prins. Jurnalistul e suspectat ca s-ar fi intalnit cu Ghita in Serbia

Jurnalistul Dan Andronic scrie pe contul sau de Facebook, referindu-se la prinderea lui Sebastian Ghita, a fost prins sau s-a lasat prins si afirma ca Ghita s-a plimbat prin toata Europa si apreciaza ca e bagata si mintea lui Coldea in ciorba asta. Dan Andronic a fost audiat, pe 24 martie, la Inspectoratul General al Politiei, fiind intrebat daca s-a intalnit cu fostul deputat Sebastian Ghita in Serbia.

Dan Andronic, despre felul in care a fost prin Sebastian Ghita: S-a intalnit cu fratele sau ori pentru a primi bani ori pentru a preda niste documente (VIDEO)

Jurnalistul Dan Andronic a comentat intr-o interventie telefonica pentru B1TV subiectul arestarii lui Sebastian Ghita in Serbia. Era previzibila, nu era un eveniment la care sa nu ne as.

Dan Andronic, despre felul in care a fost prins Sebastian Ghita: S-a intalnit cu fratele sau ori pentru a primi bani ori pentru a preda niste documente (VIDEO)

Jurnalistul Dan Andronic a comentat intr-o interventie telefonica pentru B1TV subiectul arestarii lui Sebastian Ghita in Serbia. Era previzibila, nu era un eveniment la care sa nu ne as.

UPDATE Jurnalistul Dan Andronic, urmarit penal pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului

Dan Andronic s-a prezentat marti la pranz, la DNA pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care sunt cercetate Ioana Basescu si Elena Udrea. La intrarea in sediul DNA el a sustinut ca este vorba despre un dosar mai vechi. Este saptamana patimilor. Trebuie sa te astepti la orice, a spus Andronic. intre timp, procurorii au anuntat ca jurnalistul este urmarit penal pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.

Jurnalistul Dan Andronic este audiat la DNA

Dan Andronic s-a prezentat marti la pranz, la Directtia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care sunt cercetate Ioana Basescu si Elena Udrea. La intrarea in sediul DNA el a sustinut ca este vorba despre un dosar mai vechi. Este saptamana patimilor. Trebuie sa te astepti la orice, a spus Andronic.

Dan Andronic: Ghita ar putea aduce in tara noi documente sau inregistrari

Jurnalistul Dan Andronic, cel care a facut dezvaluiri despre intalnirea de la Gabriel Oprea de acasa din noaptea alegerilor prezidentiale din 2009, la care ar fi participat inclusiv Laura Codruta.

Dan Andronic, jurnalistul despre care s-a vehiculat ca s-a intalnit anterior la Belgrad cu Sebastian Ghita: A fost prins sau s-a lasat prins?

Jurnalistul Dan Andronic, audiat pe 24 martie de politisti in legatura cu disparitia lui Sebastian Ghita, dupa ce in spatiul public au aparut informatii referitoare la o intalnire.

Dan Andronic, audiat la DNA: Jurnalistul a fost chemat dupa ce luni a facut dezvaluiri despre alegerile din 2009 (VIDEO)

Jurnalistul Dan Andronic s-a prezent martiin jurul orei 12:30 la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Bucuresti. Acesta va fi audiat in dosarul in care se cerceteaza felul in ca.

Dan Andronic, audiat la DNA: E vorba de un dosar mai vechi. Este saptamana patimilor

Jurnalistul Dan Andronic s-a prezentat marti la DNA pentru a fi audiat de procurori intr-un dosar de coruptie, anunta Agerpres. La intrarea in sediul DNA, Dan Andronic a sustinut ca este vorba despre un dosar 'mai vechi'.

Dan Andronic il contrazice pe Gabriel Oprea. N-am stat la nicio masa

Jurnalistul Dan Andronic a comentat pe o retea de socializare afirmatiile lui Gabriel Oprea, de joi, la Sinteza Zilei. Dan Andronic spune ca alta era ora la care a fost invitat acasa la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )