Libnet.ro
UNICEF

11:46

Dan Andronic, despre felul in care a fost prin Sebastian Ghita: S-a intalnit cu fratele sau ori pentru a primi bani ori pentru a preda niste documente (VIDEO)

B1 B1,
Dan Andronic, despre felul in care a fost prin Sebastian Ghita: S-a intalnit cu fratele sau ori pentru a primi bani ori pentru a preda niste documente (VIDEO)

Jurnalistul Dan Andronic a comentat intr-o interventie telefonica pentru B1TV subiectul arestarii lui Sebastian Ghita in Serbia. Era previzibila, nu era un eveniment la care sa nu ne as. continuă pe B1

Dan Andronic, despre felul in care a fost prins Sebastian Ghita: S-a intalnit cu fratele sau ori pentru a primi bani ori pentru a preda niste documente (VIDEO)

Jurnalistul Dan Andronic a comentat intr-o interventie telefonica pentru B1TV subiectul arestarii lui Sebastian Ghita in Serbia. Era previzibila, nu era un eveniment la care sa nu ne as.

Dan Andronic, despre prinderea lui Ghita: A fost prins sau s-a lasat prins. Jurnalistul e suspectat ca s-ar fi intalnit cu Ghita in Serbia

Jurnalistul Dan Andronic scrie pe contul sau de Facebook, referindu-se la prinderea lui Sebastian Ghita, a fost prins sau s-a lasat prins si afirma ca Ghita s-a plimbat prin toata Europa si apreciaza ca e bagata si mintea lui Coldea in ciorba asta. Dan Andronic a fost audiat, pe 24 martie, la Inspectoratul General al Politiei, fiind intrebat daca s-a intalnit cu fostul deputat Sebastian Ghita in Serbia.

Jurnalistul Dan Andronic, despre care s-a vehiculat ca s-ar fi intalnit anterior cu Sebastian Ghita, la Belgrad: A fost prins sau s-a lasat prins?

Jurnalistul Dan Andronic, audiat pe 24 martie de politisti in legatura cu disparitia lui Sebastian Ghita, dupa ce in spatiul public au aparut informatii referitoare la o intalnire pe care ar fi avut-o cu fostul deputat, sustine, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca exista posibilitatea ca el sa se fi lasat prins, joi seara, la Belgrad.

Dan Andronic, audiat la DNA: Jurnalistul a fost chemat dupa ce luni a facut dezvaluiri despre alegerile din 2009 (VIDEO)

Jurnalistul Dan Andronic s-a prezent martiin jurul orei 12:30 la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Bucuresti. Acesta va fi audiat in dosarul in care se cerceteaza felul in ca.

Dan Andronic, audiat la DNA: Jurnalistul a fost chemat dupa ce luni a facut dezvaluiri despre alegerile din 2009. Procurorii l-au pus sub urmarire penala pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului (VIDEO)

UPDATE:Procurorii DNA au dispus punerea sub urmarire penala a lui Dan Andronic in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009 in care si Ioana Basescu si Elena Udrea sunt cercetate.

Alina Bica, despre dezvaluirile jurnalistului Dan Andronic: Au avut posibilitatea sa influenteze alegerile nu o data, ci de mai multe ori

Alina Bica, fosta sefa DIICOT a comentat dezvaluirile jurnalistului Dan Andronic despre intalnirea sefilor din institutiile de forta din timpul alegerilor prezidentiale din 2009. Alina Bica spune.

Dan Andronic va fi audiat in Comisia de Control SRI pe tema dezvaluirilor facute. Adrian Tutuianu: O poveste ambalata frumos. Nu exista dovezi privind implicare SRI in alegerile din 2009 (VIDEO)

Dezvaluirile jurnalistului Dan Andronic despre noaptea alegerilor prezidentiale din 2009 au ajuns pe masa Comisiei de Control a SRI din Parlament. Acesta va fi chemat saptamana viitoare in comisie pentru.

Mircea Geoana, reactie dupa dezvaluirile facute de Dan Andronic: Da, alegerile din 2009 au fost fraudate!

Mircea Geoana a scris pe pagina sa de Facebook ca spera ca dupa dezvaluirile facute de Dan Andronic, institutiile abilitate sa cerceteze ce s-a intamplat la alegerile prezidentiale din.

Dan Andronic, jurnalistul despre care s-a vehiculat ca s-a intalnit anterior la Belgrad cu Sebastian Ghita: A fost prins sau s-a lasat prins?

Jurnalistul Dan Andronic, audiat pe 24 martie de politisti in legatura cu disparitia lui Sebastian Ghita, dupa ce in spatiul public au aparut informatii referitoare la o intalnire.

Adriana Saftoiu, fostul consilier al lui Traian Basescu, despre dezvaluirile lui Dan Andronic: inca din 2007 ma speria aceasta increngatura a sistemului justitie-securitate

Adriana Saftoiu a comentat in emisiunea Punctul de intalnire dezvaluirile facute de Dan Andronic, prin care acesta sustine ca sefii institutiilor de forta din Romania i-ar fi promis lui.

ştiri de la B1

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )