Libnet.ro
UNICEF

08:17

Dan Andronic il contrazice pe Gabriel Oprea. N-am stat la nicio masa

Antena3 Antena3,
Dan Andronic il contrazice pe Gabriel Oprea. N-am stat la nicio masa

Jurnalistul Dan Andronic a comentat pe o retea de socializare afirmatiile lui Gabriel Oprea, de joi, la Sinteza Zilei. Dan Andronic spune ca alta era ora la care a fost invitat acasa la. continuă pe Antena3

Gabriel Oprea, despre noaptea alegerilor din 2009:Anuntasem cu cateva zile inainte ca dau o petrecere la mine acasa. Au fost: Dancu, Maior, Coldea, Andronic

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a intrat joi seara in direct la Antena 3 pentru a vorbi despre turul doi al alegerilor prezidentiale din 2009, dupa ce jurnalistul Dan Andronic a scris ca in acea noaptea a fost acasa la Oprea, unde erau prezenti Maior, Coldea si Kovesi, care unelteau in favoarea lui Basescu. Gabriel Oprea a sustinut ca a fost o simpla masa, insa dupa interventia sa telefonica, Andronic a venit cu noi detalii.

Gabriel Oprea, prima reactie dupa dezvaluirile lui Dan Andronic

Gabriel Oprea a intervenit, joi, la Sinteza Zilei, acolo unde a oferit primele declaratii dupa dezvaluirile lui Dan Andronic. Ma uit la televizor si ma doare capul. Am anuntat ca dau o mas.

Marian Vanghelie, dupa dezvaluirile lui Dan Andronic despre noaptea alegerilor: Oprea spune ca Maior l-a drogat

Fostul lider PSD Marian Vanghelie a declarat ca Gabriel Oprea i-a spus ca George Maior l-a drogat in noaptea alegerilor din 2009. Stiam de implicarea lui Gabriel Oprea si a lui Coldea. Cred ca mai.

Adrian Tutuianu: il invitam pe Dan Andronic la audieri. O implicare a serviciilor in campania electorala ar fi un lucru foarte grav

Seful Comisiei de Control a SRI, Adrian Tutuianu, a declarat marti ca jurnalistul si omul de afaceri Dan Andronic va fi audiat peste o saptamana in urma celor scrise despre o presupusa intalnire a lui Coldea, Mario si Kovesi acasa la Gabriel Oprea.

Traian Basescu, dupa dezvaluirile lui Dan Andronic legate de prezidentialele din 2009: Am aflat cert ca alegerile au fost castigate de Kovesi, Coldea, Maior si Oprea. Pai, eu zic sa-i arestam (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu si jurnalistul Dan Andronic au facut o serie de dezvaluiri, luni in cadrul emisiunii Talk B1, despre noaptea alegerilor prezidentiale din 2009, despre o celula.

Dan Andronic, urmarit penal pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului

Procurorii DNA au dispus, ieri, efectuarea urmaririi penale fata de Dan Andronic, om de afaceri si consultant politic, pentru savarsirea infractiunilor de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.

Reactia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa dezvaluirile facute de Dan Andronic

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, le-a spus jurnalistilor marti ca nu face nicio declaratie, dupa dezvaluirile facute cu o zi in urma de Dan Andronic, potrivit caruia ar fi avut loc o.

Dan Andronic, urmarit penal pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului

Omul de afaceri Dan Andronic s-a prezentat marti dimineata la sediul DNA pentru a oferit declaratii intr-o dosar mai vechi al sau. Dan Andronic nu a discutat foarte mult timp cu jurnalistii, spunand ca va oferi mai multe detalii la iesir .

Dan Andronic, urmarit penal de DNA in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009, alaturi de Ioana Basescu si Elena Udrea

Consultantul politic Dan Andronic, patronul ziarului Evenimentul Zilei, este urmarit penal de DNA pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului in dosarul privind finantarea campaniei electorale din anul 2009, anunta Directia Nationala Anticoruptie. In acelasi dosar, DNA le-a pus sub urmarire penala, in toamna trecuta, pe Ioana Basescu si Elena Udrea. Dan Andronic a fost citat marti la DNA, pentru a fi audiat.

UPDATE Jurnalistul Dan Andronic, urmarit penal pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului

Dan Andronic s-a prezentat marti la pranz, la DNA pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care sunt cercetate Ioana Basescu si Elena Udrea. La intrarea in sediul DNA el a sustinut ca este vorba despre un dosar mai vechi. Este saptamana patimilor. Trebuie sa te astepti la orice, a spus Andronic. intre timp, procurorii au anuntat ca jurnalistul este urmarit penal pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )