Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jurnalistul Horia Ghibutiu: CRASA INCULTURA, iexplicatia pentru care actualii ministri vorbesc ca Nicolae Ceausescu (VIDEO)

B1 B1,
Jurnalistul Horia Ghibutiu: CRASA INCULTURA, iexplicatia pentru care actualii ministri vorbesc ca Nicolae Ceausescu (VIDEO)

Ministrii din actuala guvernare s-au remarcat nu prin politicile pe care le-au implementat si prin modul prin care au reformat institutiile pe care au fost pusi sa le conduca, ci, cel mai adesea, prin modul de. continuă pe B1

Cine este fata pentru care politistii au oprit sa ii faca o pana! Unul dintre ei s-a dat jos din masina si i-a spus senin: Doamna, chiar v-ati rugat bine

Presa din Romania a relatat pe larg intamplarea unei tinere, care a fost ajutata de politisti, dupa ce a facut pana pe A1. Ca sa le multumeasca salvatorilor sai, Maria Ceausila a postat pe 19 februarie.

Acesta este motivul real pentru care Anastasia Cecati a fost ucisa de iubitul ei. Ce s-a descoperit in casa actritei

Anastasia Cecati a fost ucisa pe fondul geloziei. Iubitul ei, Alexei Mitachi, s-a sinucis dupa crima, suspectand-o de infidelitate, potrivit anchetatorilor de la Chisinau. Cutitul cu care a fost ucisa.

Faze tari:Motivul pentru care oamenii nu au blana ca maimutele;Cazul socant al adolescentului care depune oua ca o pasare;Cea mai mare tumoare pe creier din lume, extirpata de medicii din India

Cea mai mare tumoare pe creier din lume, extirpata de medicii din India. Chirurgii din orasul indian Mumbai au extirpat o tumoare pe creier de 1,87 kilograme. Cazul socant al adolescentului care depune oua ca o pasare. Tatal sau sustine ca in doar doi ani, baiatul sau a facut 20 de oua.

Un roman, torturat in Sicilia de patronul pentru care muncea

Un muncitor roman, care muncea la o ferma din Sicilia, a fost batut fara mila si torturat de patronul sau. Dupa ce a luat o butelie de gaz din ferma si a dus-o in baraca in care statea pentru a se.

O femeie din Barlad si-a declarat sotul mort. Motivul incredibil pentru care a recurs la acest gest

Situatie fara precedent la Barlad. O femeie si-a declarat sotul mort, dintr-un motiv de-a dreptul incredibil. Aceasta voia sa se recasatoreasca, iar sotul care lucra ilegal in Turcia o incurca. Asa ca.

Un model celebru si-a omorat intreaga familie, apoi s-a sinucis! Motivul pentru care a facut asta e incredibil

Autoritatile din Michigan sunt socate de cazul modelului Lauren Stuart 45 de ani), care si-a ucis intreaga familie, apoi s-a sinucis. Trupurile neinsufletite ale celor patru au fost gasite de politie in casa.

Caru' cu vedete:Claudia Pavel s-a pozat goala, dupa ce a fost eliminata de la Exatlon;Cine este tatal copilului Elenei Basescu.A avut numai iubite cu bani;Motivul pentru care Alex Velea apare la emisiune cu ochelari de soare. Din respect pentru publicul

Bomba sexy din Las Fierbinti. Fotografii de colectie in spatiul virtual. Protagonista personajului Geanina din Las Fierbinti si-a luat fanii prin surprindere, dupa ce a postat in spatiul virtual mai multe fotografii de pe vremea cand era mica. Iubita l-a parasit pe Kamara, care e in plin divort. Madalina: Ne-am despartit chiar de ziua lui. La doar cateva saptamani dupa ce au marturisit public ca isi doresc sa intemeieze o familie impreuna, povestea lor de iubire s-a incheiat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )