Libnet.ro
UNICEF

14:30

Justin Bieber a fost implicat intr-un accident rutier - FOTO

Antena3 Antena3,
Justin Bieber a fost implicat intr-un accident rutier - FOTO

Artistul canadian Justin Bieber a fost implicat intr-un accident de circulatie, lovind accidental cu pick-up-ul sau un fotograf, potrivit The Telegraph. Cantaretul de 23 de ani a fost vazut iesind. continuă pe Antena3

Justin Bieber a LOVIT cu masina un fotograf. Cum a reactionat artistul dupa nefericitul accident (FOTO, VIDEO)

Justin Bieber, in mijlocul unui nou scandal care ii poate aduce numeroase critici. Celebrul cantaret a lovit un fotograf cu masina miercuri noaptea in Los Angeles si intregul moment a fo.

Cantaretul Justin Bieber a lovit cu masina un paparazzo in Beverly Hills VIDEO

Cantaretul canadian Justin Bieber a lovit cu masina un paparazzo, miercuri, in timp ce iesea dintr-o parcare dupa ce a participat la o slujba bisericeasca in Beverly Hills. Artistul nu a fost invinuit in urma incidentului, informeaza The Guardian, citat de News. ro.

Angel Nieto, multiplu campion mondial la motociclism, in stare grava dupa un accident rutier

Legendarul motociclist Angel Nieto, campion mondial de 13 ori, se afla in stare grava la un spital din Insulele Baleare dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier, scrie lavanguardia. com. Nieto,.

VIDEO Grav accident rutier in Ungaria: Trei romani au murit, alti sase sunt raniti

Trei romani au murit si alti 6 sunt raniti in urma unui accident in care a fost implicat microbuzul in care se aflau, in Ungaria, anunta ministerul roman de Externe.

Accident rutier pe o trecere de pietoni: doua femei au fost lovite de masina

Un accident rutier a avut loc pe trecerea de pietoni din fata strandului municipal Hunedoara. Victimele, doua femei lovite de un autoturism, au fost transportate la spital.

5 persoane au fost ranite intr-un accident rutier. in zona traficul este blocat

La aceasta ora, pe DN2A, intre localitatile Movilita si Cosereni, circulatia este blocata din cauza unui accident rutier. 5 persoane au fost ranite si au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Accident rutier pe DN7. Cinci persoane au fost ranite

Cinci persoane au fost ranite, luni dimineata, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN7, in zona localitatii Lazaret. Potrivit ISU Sibiu, traficul in zona se desfasoara alternativ.

Accident rutier in Teleorman. Cinci bulgari au ajuns la spital, in urma unei depasiri riscante

Sase persoane, printre care cinci bulgari, au ajuns la spital, in urma unui accident rutier produs din cauza unei depasiri riscante, pe Drumul European 70, in judetul Teleorman.

Accident rutier ingrozitor in Dambovita! Trei tineri si-au pierdut viata (VIDEO)

Caz infiorator in Dambovita, la Burduca! Trei tineri, dintre care o fata de 19 ani si doi baieti, si-au pierdut viata intr-un accident rutier, pe DJ 721A. Soferul a pierdut controlul.

Accident rutier ingrozitor in Dambovita! Trei tineri si-au pierdut viata (VIDEO)

Caz infiorator in Dambovita, la Burduca! Trei tineri, dintre care o fata de 19 ani si doi baieti, si-au pierdut viata intr-un accident rutier, pe DJ 721A. Soferul a pierdut controlul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )