Libnet.ro
UNICEF

10:45

Kelemen, despre propunerea PNL de dialog pe tema Codului Fiscal: Raspunsul nostru este pozitiv

Adevărul Adevărul,
Kelemen, despre propunerea PNL de dialog pe tema Codului Fiscal: Raspunsul nostru este pozitiv

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, in legatura cu propunerea PNL de dialog pe tema Codului Fiscal, ca liderii Uniunii vor participa la astfel de intalniri, considerand ca orice dialog intre putere si opozitie este binevenit. continuă pe Adevărul

UDMR spune da PNL. Kelemen: Salut initiativa liberalilor privind dialogul pe tema Codului Fiscal. Am stabilit cu Alina Gorghiu ca dupa 15 august ne vom intalni si vom discuta

Kelemen Hunor a declarat ca UDMR-istii sunt interesati de propunerea PNL privind dialogul pe tema Codului Fiscal. Seful magaiarilor este de parere ca orice dialog intre putere si opozitie este binevenit. Am.

Chelaru, despre reexaminarea Codului fiscal: O sesiune extraordinara se va impune in ultima saptamana a lunii august

Vicepresedintele Senatului, Ioan Chelaru, considera ca se va impune, in ultima saptamana a lunii august, convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru reexaminarea Codului fiscal, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins actuala forma a proiectului legislativ.

PSD vrea o sedinta extraordinara pentru Codul Fiscal, la sfarsitul lui august

PSD vrea o sedinta extraordinara pentru Codul Fiscal, informeaza B1 TV. in cadrul sedintei PSD de luni, social-democratii au hotorat sa organizeze o sedinta extraordinara pe tema Codului Fiscal. Astfel,.

Vasilescu: BNR nu este impotriva Codului Fiscal, dar este nevoie de masura. Sase decizii lasa bugetul fara 17 miliarde

Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a explicat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca pozitia BNR nu a fost bine inteleasa in discutia legata de Codul Fiscal. Cred ca trebuie sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )