Libnet.ro
UNICEF

18:45

Kelemen Hunor, despre legea defaimarii: Se poate, daca nu ai alta treaba, sa scrii un astfel de proiect. Este o abordare gresita

Adevărul Adevărul,
Kelemen Hunor, despre legea defaimarii: Se poate, daca nu ai alta treaba, sa scrii un astfel de proiect. Este o abordare gresita

UDMR va vota impotriva legii defaimarii sau se va abtine, in functie de raportul Comisiei juridice, si in niciun caz nu va vota pentru proiect, a declarat luni seara liderul UDMR, Kelemen Hunor. continuă pe Adevărul

Dragnea si-a sters toate comentariile de pe Facebook la postarea despre Legea defaimarii. Cum isi explica gestul

Seful PSD, deputatul Liviu Dragnea, a sters de pe Facebook toate comentariile primite la postarea despre Legea defaimarii.

Dragnea, despre Legea defaimarii: A starnit un val de injurii la adresa mea, ma incearca o tristete

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat sambata ca proiectul de lege privind defaimarea a starnit un val de injurii la adresa sa si ca il incearca o tristete din cauza ca nimeni nu a avut rabdarea sa citeasca noile modificari ale legii.

REVISTA BLOGURILOR. Guran, Dragnea si Legea defaimarii: Ma inspaimanta nivelul rudimentar al societatii noastre

Bloggerii comenteaza, vineri, despre masurile luate de Administratia Penitenciarelor pentru a-i impiedica pe detinuti sa mia vorbeasca la telefon, despre Legea defaimarii a lui Liviu Dragnea si despre noul proiect online al criticului literar .

Legea defaimarii arata negru pe alb ca PSD nu se poate abtine sa nu fie PSD

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a declarat ca Liviu Dragnea, prin legea defaimarii, are aceeasi mentalitate de stapan care baga pumnul in gura presei.

Dragnea, despre reactiile starnite de Legea defaimarii: Avem datoria elementara de a ne informa inainte sa aruncam cu piatra

Liderul PSD Liviu Dragnea a scris, sambata, pe pagina sa de Facebook, despre criticile care i s-au adus, din cauza proiectului de lege privind sustinerea tolerantei, supranumita Legea defaimarii. Astfel, el a precizat ca persoanele care l-au insultat au preluat ca un ecou, informatii false.

Dragnea periaza legea defaimarii

La doua ore dupa ce ambasadorul SUA la Bucuresti a criticat legea defaimarii, Liviu Dragnea, initiatorul proiectului, a anuntat ca va opera modificari renuntand la definitia defaimarii, dar si la sanctiuni.

PSD cere ancheta la Comisia Juridica pentru o eroare materiale din raportul dat la Legea defaimarii a lui Dragnea

PSD sustine intr-un comunicat transmis presei ca in raportul redactat de angajatii de la Comisia Juridica privind legea defaimarii sociale a lui Liviu Dragnea s-a strecurat o eroare materiala, explicand astfel de ce criteriul averii nu a fost eliminat din definitia grupului social asa cum promisese Dragnea si asa cum s-a intamplat cu criteriul de apartenenta politica.

Liviu Dragnea a starnit furia internetului cu legea defaimarii

Presedintele PSD Liviu Dragnea a devenit cel mai cautat politician pe internet. Legea defaimarii l-a adus in vizorul internautilor care l-au parodiat. Si pagina de Facebook a politicianului a fost transformata.

Ambasadorul SUA critica legea defaimarii: Protejarea libertatii de exprimare, aspect fundamental al democratiei

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, critica legea defaimarii initiata de liderul PSD Liviu Dragnea, precizand ca protejarea libertatii de exprimare, chiar si in cazurile in care exprimarea aleasa ofenseaza, este un aspect fundamental al unei societati democratice sanatoase.

Legea Defaimarii legii

Legea Defaimarii ar trebui adoptata cu doua conditii. Prima ar presupune introducerea obligatorie a fumatului in scoli. A doua ar presupune ca dl Dragnea sa inceapa sa gandeasca. Din pacate, a doua conditie e vadit imposibila intrucit implica o rastrunare biologica mult mai adinca decit prima.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )