Libnet.ro
UNICEF

09:15

Klaus Iohannis cere PSD sa abroge modificarile din Codurile Penale: Daca nu, promit ca strang o noua majoritate

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis cere PSD sa abroge modificarile din Codurile Penale: Daca nu, promit ca strang o noua majoritate

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a venit duminica seara cu o declaratie de presa in contextul tragediei de la Caracal, in care a laudat societatea romaneasca pentru ca s-a trezit. De cealalta parte, Seful Statului remarca ca problema reala este guvernarea PSD din ultimii ani si cere Guvernului sa ia masuri pentru a abroga modificarile legislative aduse in ultimii ani la legile justitiei si codurile penale. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis va cere in CSAT o ancheta completa in cazul tragediei de la Caracal: Vinovatii vor trebui aspru sanctionati

Presedintele Klaus Iohannis va solicita in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii de marti o ancheta completa privind modul in care a actionat . ) fiecare institutie responsabila in cazul tragediei de la Caracal si, in situatia in care se va dovedi ca s-au luat masuri gresite sau cu intarziere, vinovatii vor trebui aspru sanctionati.

Reactia lui Klaus Iohannis dupa tragedia de la Caracal. Primele declaratii ale presedintelui

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca va cere o ancheta, in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), in cazul tragediei de la Caracal. Prin intermediul unui comunicat, aceasta a mai spus ca cei gasiti vinovati vor fi aspru sanctionati. Klaus Iohannis cere ancheta in cazul de la Caracal Cazul de la Caracal va .

CRIME iN SERIE iN CARACAL Klaus Iohannis se declara revoltat ca, din cauza unor disfunctionalitati, autoritatile responsabile nu au reusit sa salveze o adolescenta care si a pierdut viata in conditii dramatice. Cazul, discutat in CSAT

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza in cazul crimelor in serie din Caracal. Printr-un comunicat de presa transmis vineri de Administratia Prezidentiala, seful statului se declara profund indurerat.

Primarul Iasului, Mihai Chirica, ii cere lui Klaus Iohannis ca Autostrada Unirii sa fie obiectiv de interes national

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, ii solicita presedintelui Klaus Iohannis, prin intermediul unei scrisori deschise, sa ii ceara premierului ca autostrada Unirii Ungheni - Iasi - Targu Mures sa aiba statut de.

Primarul din Iasi, Mihai Chirica, ii cere lui Klaus Iohannis ca Autostrada Unirii sa fie obiectiv de interes national

Primarul din Iasi,Mihai Chirica, ii solicita presedintelui Klaus Iohannis, prin intermediul unei scrisori deschise, sa ii ceara premierului ca autostrada Unirii Ungheni - Iasi - Targu Mures sa aiba.

Klaus Iohannis: Guvernul Romaniei ar trebui sa se gandeasca daca nu cumva este autorul moral al acestei tragedii Statul roman a fost profund slabit de guvernarea PSD din ultimii ani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat duminica seara abordarea Guvernului de dupa tragedia de la Caracal in care institutiile nu au stiu cum sa actioneze pentru a salva viata unei tinere de 15 ani rapita.

Klaus Iohannis: Ma intreb daca nu Guvernul este autorul moral al tragediei de la Caracal. Voi strange o noua majoritate dupa alegeri!

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat furibund dupa scandalul interventiei autoritatilor in cazul tragediei de la Caracal, acolo unde un mecanic auto, Gheorghe DInca, a omorat doua tinere. Iohannis a pus.

SONDAJ. Va fi invins Klaus Iohannis la prezidentiale?

Potrivit unui sondaj realizat in timpul emisiunii Subiectiv, telespectatorii Antena 3 nu il vad invingator pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. La intrebarea Va fi invins Klaus.

Klaus Iohannis a semnat legea. Ce se intampla cu liberele de la stat, din 2020

Presedintele Klaus Iohannis a semnat recent legea care prevede ca Guvernul Romaniei trebuie sa stabileasca in primele 15 zile ale fiecarui an ce zile libere suplimentare vor primii angajatii de la stat pe parcursul unui an calendaristic. Modificarea Codului muncii face referire la minivacantele bugetarilor, adica la legatura dintre zilele libere legale si week-end-uri. Ce .

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o postare pe Facebook ca va prezenta solutiile ce ar trebui ca situatii de genul interventiei intarziate de la Caracal sa nu se mai repete. Sunt alaturi de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )