Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Ma intreb daca nu Guvernul este autorul moral al tragediei de la Caracal. Voi strange o noua majoritate dupa alegeri!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Ma intreb daca nu Guvernul este autorul moral al tragediei de la Caracal. Voi strange o noua majoritate dupa alegeri!

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat furibund dupa scandalul interventiei autoritatilor in cazul tragediei de la Caracal, acolo unde un mecanic auto, Gheorghe DInca, a omorat doua tinere. Iohannis a pus. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Ma intreb daca nu Guvernul este autorul moral al tragediei de la Caracal

Klaus Iohannis: Guvernul Romaniei ar trebui sa se gandeasca daca nu cumva este autorul moral al acestei tragedii Statul roman a fost profund slabit de guvernarea PSD din ultimii ani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat duminica seara abordarea Guvernului de dupa tragedia de la Caracal in care institutiile nu au stiu cum sa actioneze pentru a salva viata unei tinere de 15 ani rapita.

Iohannis: Guvernul sa se gandeasca daca nu cumva este autorul moral al acestei tragedii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, legat de cazul Caracal, ca Executivul trebuie sa se gandeasc.

VIDEO Iohannis: Guvernul sa se gandeasca daca nu cumva este autorul moral al tragediei de la Caracal Cer PSD-ALDE abrogarea imediata a modificarilor legilor justitiei si codurilor penale - UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica seara, ca Guvernul ar trebui sa se gandeasca daca nu cumva este autorul moral al tragediei de la Caracal, spunand ca una dintre liniile directoare ale actualei puteri este calcarea in picioare a legilor justitiei si a codurilor penale. Seful statului a cerut PSD-ALDE abrogarea imediata a modificarilor la codurile penale si la legile justitiei, afirmand ca este un pas obligatoiu si ca, in caz contrar, dupa alegeri va strange o noua majoritate care va face asta.

VIDEO Iohannis: Statul roman a fost profund slabit de PSD. Cer Guvernului sa uite de referendumuri absurde. Nu cumva e autorul moral al tragediei?

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a declarat duminica seara, vizavi de tragedia de la Caracal ca Guvernul Romaniei ar trebui sa se gandeasca daca nu este vinovatul moral si i-a transmis Vioricai Dancila sa uite de referendumuri absurde.

Guvernul este obligat sa anunte anual, pana la 15 ianuarie, toate zilele libere dintr-un an

Guvernul este obligat sa anunte anual, pana la data de 15 ianuarie, toate zilele libere de pe parcursul unui an, potrivit noului proiect de lege promulgat de presedintele Klaus Iohannis. Parlamentarii UDMR si.

Klaus Iohannis a semnat legea. Ce se intampla cu liberele de la stat, din 2020

Presedintele Klaus Iohannis a semnat recent legea care prevede ca Guvernul Romaniei trebuie sa stabileasca in primele 15 zile ale fiecarui an ce zile libere suplimentare vor primii angajatii de la stat pe parcursul unui an calendaristic. Modificarea Codului muncii face referire la minivacantele bugetarilor, adica la legatura dintre zilele libere legale si week-end-uri. Ce .

Klaus Iohannis a semnat decretul: Indemnizatii majorate pentru fostii detinuti politici

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea prin care este majorata indemnizatia de care beneficiaza fostii detinuti politici si categoriile asimilate. Este vorba despre o majorare de la 400 lei la 700 lei.

Klaus Iohannis, despre tragedia din Caracal: Sunt revoltat ca, din cauza unor disfunctionalitati, o adolescenta a murit in conditii dramatice. Voi solicita o ancheta

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, este profund indurerat de tragedia petrecuta la Caracal si este revoltat de faptul ca, din cauza unor disfunctionalitati, autoritatile responsabile nu au reusit.

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a convocat pentru marti, 30 iulie, o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). Sedinta este programata la ora 13.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )